سمنان- ایرنا- معاون فرهنگی، اجتماعی و امور محتوایی مرکز شورای عالی فضای مجازی کشور گفت: دولت حمایت از کسب و کارهای آسیب‌دیده در پلتفرم‌های داخلی فعال در فضای مجازی را با درنظرگرفتن بسته حمایتی حاوی ۳۰ خدمت دنبال می‌کند.

قاسم خالدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، ابراز داشت: درگیر آمار و شمار کسب و کارهای آسیب‌دیده در پلتفرم‌های خارجی فعال در فضای مجازی نمی‌شویم و بر خود وظیفه می‌دانیم برای جبران خسارت تسهیلات ویژه برای فعالیت در سکوهای داخلی(پلتفرم‌های داخلی فعال در فضای مجازی) در نظر بگیریم.

وی بیان کرد: از جمله تسهیلات حمایتی این است که کسب و کارهایی که در سکوی داخلی به عنوان فروشگاه و کسب و کار احراز هویت شوند، نیازی به درخواست  مجوز کسب و کار از هیچ نهادی ندارد  و این اقدام تحول بزرگی است.

وی تصریح کرد: پلتفرم‌های خارجی فعال در فضای مجازی مانند اینستاگرام سکوی کسب و کار نیست، چرا که سرویس فروشگاهی ارائه نمی‌دهد و  در واقع ویترین کسب و کار است.

معاون فرهنگی، اجتماعی و امور محتوایی مرکز شورای عالی فضای مجازی کشور گفت: سند ساماندهی رسانه‌های اجتماعی  و پلتفرم‌های فعال در فضای مجازی مصوبه سال  ۹۶ شورای عالی فضای مجازی است و آن سکوهای خارجی مجاز به فعالیت در کشور هستند که  قوانین جمهوری اسلامی را رعایت کنند.

وی بیان کرد: سکوهای خارجی در کشور استاندارد دوگانه دارند و در برخی کشورها قوانین را می‌پذیرند، اما  قوانین کشور ایران را رعایت نمی‌کنند و  نامه‌نگاری نیز با این سکوهای خارجی انجام  شده، اما اتفاقی نیفتاده است.

خالدی افزود: برای مدیریت شرایط ناآرامی نهادهای امنیتی تصمیم گرفتند تا سکوهایی که اتاق فرمان دشمن هستند محدود شوند و  تا زمانی که کشور در شرایط طبیعی قرار نگیرد محدودیت ادامه دارد.

جنگ فضای مجازی به جنگ رسانه‌ای تبدیل شد

معاون فرهنگی، اجتماعی و امور محتوایی مرکز شورای عالی فضای مجازی کشور گفت: جنگ در فضای مجازی امروز به جنگ رسانه‌ای تبدیل شده و نقش خبرنگاران در خنثی‌سازی دشمنان غیرقابل انکار است  و انتظار می‌رود به رسالت خود در صیانت از کیان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با تولید محتوای فاخر بیش از پیش تلاش کنند.

خالدی ابراز داشت: بزرگترین تهدید در شرایط کنونی کشور از طریق فضای مجازی است و باید نگاه جدی‌تر به فعالیت و کسب و کارها در فضای مجازی شکل بگیرد.

معاون فرهنگی، اجتماعی و امور محتوایی مرکز شورای عالی فضای مجازی کشور بیان کرد: انحصارگرایی بزرگ در حوزه رسانه‌های خارجی شکل گرفته که نمی‌توان هر پیامی را به اشتراک گذاشت، چرا که محدود می‌کنند و در این شرایط ارتقای سواد رسانه‌ای راهکار کوبنده دشمنان محسوب می‌شود.

خالدی معاون فرهنگی، اجتماعی و امور محتوایی مرکز شورای عالی فضای مجازی کشور امروز در نخستین شورای فضای مجازی استان سمنان حضور یافت.

تشکیل مرکز ملی فضای مجازی کشور از دستاوردهای مهم است که به دستور رهبر معظم انقلاب تشکیل شد و رییس جمهور رییس شورای عالی فضای مجازی است و در استان‌ها استانداران رییس شورا هستند.