تهران - ایرنا - فعال سازی آسانسورهای خط هفت مترو، پیشرفت ۷۰ درصدی طرح احداث زیر گذر سواره حریم خط راه آهن تهران- اهواز، راه اندازی دومین پارک آموزش ترافیک و همچنین ایمن سازی ۲ گود پرخطر از مهمترین اخبار امروز پایتخت است.

به گزارش عصر چهارشنبه خبرنگار ایرنا، سرپرست شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه از فعال‌شدن آسانسورهای ایستگاه مهدیه در خط هفت بعد از چهار سال خبر داد و گفت: با اخذ مجوزهای لازم از سازمان ملی استاندارد، روند راه‌اندازی آسانسور ایستگاه‌های مترو پایتخت سرعت می‌گیرد.

حامد عباسی نامی ضمن قدردانی از همراهی خوب سازمان ملی استاندارد برای بررسی آسانسورهای مترو افزود: با پای‌کار آمدن سازمان استاندارد و حضور کارشناسان برای بررسی تک‌به‌تک آسانسورها، امیدواریم شاهد سرعت گرفتن صدور تأییدیه‌های بهره‌برداری از آسانسور در ایستگاه‌های مترو باشیم.

وی با اشاره به اینکه سیستم حمل‌ونقل عمومی نقش حیاتی و مهمی در کیفیت زندگی شهروندان در کلان‌شهرها دارد و در این میان مترو یکی از بهترین گزینه‌ها است افزود: آسانسور و پله‌برقی یکی از اصلی‌ترین الزامات رفاهی و از جمله زیرساخت‌های ضروری یک ایستگاه برای بهره‌برداری عمومی به حساب می‌آید؛ اما به دلیل عدم دریافت تأییدیه‌های لازم از سازمان استاندارد، ۸۴ دستگاه آسانسور در خطوط ۶ و ۷ مترو چند سال بلااستفاده مانده بودند که با همکاری‌ها و همفکری‌های انجام شده نواقص ۲ دستگاه آسانسور ایستگاه مهدیه بر طرف شد.

سرپرست شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه تصریح کرد: با بهره‌برداری ازآسانسورهای ایستگاه مهدیه در خط ۷ تعداد آسانسورهای غیرفعال در خطوط شش و هفت متروی تهران از ۸۴ به ۸۲ دستگاه کاهش پیدا کرده است.

پیشرفت ۷۰ درصدی طرح احداث زیرگذر سواره رو حریم خط راه آهن تهران-اهواز

شهردار منطقه ۱۷ اعلام کرد: با پیگیری های انجام شده با دستگاه های مربوطه، طرح احداث زیرگذر سوار رو حریم‌خط را آهن تهران_اهواز، تاکنون پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی داشته است.

رضا شنگی با اشاره به پیشرفت احداث زیرگذرهای سواره رو حریم خط راه آهن تهران-اهواز گفت: تامین دسترسی مناسب بین شمال و جنوب خط راه آهن تهران-اهواز و خارج شدن محلات جنوبی منطقه از بن بست، جزو خواسته‌های به حق شهروندان محلات جنوبی منطقه ۱۷ است.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در این طرح اظهار کرد: در هفته گذشته بتن ریزی کوله شرقی زیرگذر انجام شده و همچنین در روزهای آینده نیز عملیات شاسی گذاری جهت اجرای کوله غربی نیز انجام خواهد شد.

آماده شدن ۲ ملک شهرداری برای عرضه در بورس

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: ۲ ملک شهرداری در حال آماده شدن برای عرضه در بورس است.

لطف‌اله فروزنده با اشاره به عرضه املاک شهرداری در بورس، اظهار کرد: ما برنامه خاصی در بخش تحقق منابع مالی غیرنقد داریم و اقدامات را به عرضه املاک در بورس محدود نکرده ایم.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با تأکید بر استفاده از ظرفیت بورس و کارگزاری در بخش منابع غیرنقد، یادآور شد: به دنبال این هستیم که بدهی‌های بانکی شهرداری را نیز از این مسیر تهاتر کنیم.

مناسب سازی ۷ هزار متر مربع از معابر منطقه ۱۳

شهردار منطقه ۱۳ از مناسب سازی بیش از پنج هزار متر مربع از معابر منطقه برای معلولان در نیمه نخست امسال خبر داد و گفت : تا پایان سال جاری نیز حدود ۷ هزار مترمربع از معابر منطقه برای معلولان مناسب سازی می شود.

محمد هادی علی احمدی گفت : تردد متراکم و پرشمار روزانه این منطقه، اهمیت فعالیت‌های عمرانی در حوزه مناسب‌سازی معابر را برای همه به‌ویژه معلولان دوچندان کرده است.

وی در خصوص اقدامات معاونت فنی و عمرانی منطقه ۱۳ برای دسترس‌پذیرکردن معابر محدوده افزود : از ابتدای امسال تاکنون، پنج هزار و ۶۴۵ متر مربع از معابر اصلی از جمله خیابان‌های محصل، تیموری، تیموری فر، جباری، مرتجایی، کوثر و جدیدی مناسب‌سازی شده و طبق برنامه پیش‌بینی‌شده تا پایان سال، حدود ۷ هزار مترمربع از دیگر معابر اصلی در دستور کار قرار بگیرد.

شهردار منطقه ۱۳ با اشاره به مناسب‌سازی ۲ سرای محله اشراقی و زاهد گیلانی افزود: بازسازی پیاده‌روی قدیمی خیابان حافظ و خیابان چهارم نیروی هوایی انجام شده و ادامه خیابان محصل با هدف مناسب‌سازی با سرعت خوبی در حال پیشرفت است که این امر موجب رضایت ساکنان محله و مراجعان روزانه به این خیابان شده است.

منطقه ۲۲ صاحب دومین پارک آموزش ترافیک خواهد شد

شهردار منطقه ۲۲ از راه اندازی دومین پارک آموزش ترافیک منطقه ۲۲ خبر داد و گفت: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته قرار است به همت معاونت حمل و نقل و ترافیک منطقه پارک آموزش ترافیک در جنوب غربی بوستان جوانمردان راه اندازی شود.

حمیدرضا حاجوی اظهار داشت: باتوجه به اینکه روزانه حجم قابل توجهی ازشهروندان تهرانی برای گردش به این منطقه مراجعه می کنند بستر مناسبی برای راه اندازی این پارک آموزش ترافیک با هدف فرهنگ سازی نسل آینده به وجود خواهد آمد.

وی افزود: این مجموعه آموزشی در مساحت یک هکتار است و در حال حاضر زمین این مجموعه انتخاب شده است.

معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه ۲۲ نیز در این باره گفت: در حال حاضر پارک آموزش ترافیک در بلوار کوهک ضلع شرقی بوستان جنگلی چیتگر دایر است.

سیدفرهاد خدابخشی تصریح کرد: راه اندازی پارک آموزش ترافیک در بوستان جوانمردان موجب بالا رفتن سطح فرهنگ ترافیک در بین نسل آینده خواهد شد.

رفع خطر از ۲ گود پرخطر در منطقه ۸

شهردار منطقه هشت اعلام کرد: از مجموع سه گود پرخطر در این منطقه تا کنون ۲ گود رفع خطر شد و پرونده یک گود دیگر هم به مراجع قضایی ارجاع شده است.

فاطمه تنهایی افزود: یکی از این گودها مربوط به ساختمانی بود که از سال ۹۸ اقدام به گودبرداری کرده ولی به دلیل عدم رعایت اصول ایمنی و نکات فنی، مغایرات سازه نگهبان با نقشه های مصوب و عدم رعایت مباحث ملی ساختمان در پنج نوبت اخطار به مالک داده شد که پس از عدم انجام اقدام موثر از سوی مالک و دستگاه نظارت پروژه کمیسیون رفع خطر آذر ۱۴۰۰ تشکیل شد.

وی با اشاره به وجود سه گود پرخطر در سال ۱۴۰۰، گفت: بر اساس ارزیابی هایی که معاونت معماری و شهرسازی (اداره کل معماری) انجام داد این گودها شناسایی و اقدامات لازم برای ساماندهی آنها انجام شد.

شهردار منطقه هشت با بیان اینکه رفع خطر از گودها صرفا با پرکردن میسر نمی شود و عوامل دیگر فنی و مهندسی نیز باید بررسی شود، گفت: از همین رو از دادستان درخواست می کنم به موضوع گودهای رها شده در تهران ورود جدی کنند و با احضار مالک طرح به دادگاه به عنوان عامل اصلی و مسبب ایجاد شرایط خطرناک برای شهروندان این مقام را نسبت به اقدام فوری و عاجل ملزم کند تا مالک مجموعه برای تهیه طرح توجیهی مناسب از سوی شرکت های مهندسین مشاور دارای صلاحیت و اجرای آن تحت نظر مهندس ناظر طرح و نظارت عالیه شهرداری تهران ملزم شوند.