"میثم جعفری" روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: گاهی عدم دسترسی عمومی هنرمندان به ویژه در حوزه شعر و ادب به رسانه های ملی، استانی و همچنین عدم ارتباط مستمر هنرمندان با مسوولان فرهنگ و هنر کشور و استان شرایط بروز و نمایش هنر این هنرمندان و نویسندگان را کندتر می کند که در نتیجه این رویکرد شاهد کاهش تولید آثار فاخر از جانب هنرمندان هستیم.
وی با تاکید بر رفع مشکلات هنرمندان اظهار داشت: در سالیان گذشته تلاش های زیادی از سوی مسوولان در جهت حمایت هنرمندان از جمله بیمه هنرمندان و کارت هنر صورت گرفته که قابل تقدیر است اما نکته قابل تامل کمبود امکانات برای برگزاری جلسات متنوع ادبی در سراسر استان می باشد.
رییس انجمن شعر و ادب بروجرد با بیان اینکه اکنون شرایط به نحوی است که شاعران و نویسندگان شهرستانی کمتر از امکانات و بودجه های کشور بهره مند می شوند، بیان کرد: با تمام مشکلاتی که وجود دارد، جلسات و انجمن های ادبی متعددی در سطح استان برگزار می شود که شهرستان بروجرد هم یکی از این شهرستان ها است که در آن جلساتی با کیفیت ها، سلیقه ها و حتی نگرش های مختلفی آزادانه در حال فعالیت هستند و از دل این انجمن های فعال نیز ظرفیت ها و استعدادهای خوبی کشف شده است.
جعفری اضافه کرد: چاپ آثار فراوان در حوزه شعر و ادبیات و حضور درخشان جوانان هنرمند در جشنواره ها و کنگره های ملی نشان از جایگاه ویژه استان لرستان در سطح کشور است.
وی در خصوص گویش های مختلف زبانی که در سطح استان وجود دارد، یادآور شد: متاسفانه ظرفیت های شعر بومی به صورت گسترده مورد توجه خاصی واقع نشدند و بزرگان شعر بومی را یکی پس از دیگری از دست دادیم و آنگونه که شایسته بود مورد حمایت قرار نگرفتند، لازمبود با تشکیل کارگاه های شعر محلی و گویشی جلوی از بین رفتن این سبک شعری را گرفت.
رییس شعر و ادب بروجرد افزود: با این وجود به تازگی شرایطی فراهمشده تا بتوان ظرفیت ها رو شناسایی کرد و با پرورش و تشکیل کلاس های شعر گویشی این ظرفیت را مجدد احیا نمود که امر همراهی ویژه از جانب مسوولان مربوطه را می طلبد.
جعفری با اشاره به راه اندازی فرهنگسراها و خانه های شعر و ادبیات و به طور کلی افزودن نهادهای فرهنگی جدید به بدنه فرهنگی در شهرستان بروجرد گفت: این شهرستان، ظرفیت های بسیار زیادی در حوزه فرهنگ و هنر دارد که می تواند، علاوه بر ادارات موجود، دارای چندین نهاد فرهنگی و هنری دیگر باشد.