کرمانشاه- ایرنا- مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه گفت: افزایش سرمایه‌گذاری برای توسعه زیرساخت‌های گردشگری استان از جمله اولویت‌های این اداره‌ کل است.

به‌ گزارش روز پنجشنبه ایرنا، «محمدرضا سهیلی» در جلسه کارگروه توسعه مدیریت اداره‌ کل میراث فرهنگی اظهار کرد: افزایش کمی و کیفی شاخص‌های عملکردی اداره‌کل در سال جاری به صورت ویژه دنبال می‌شود.

وی افزود: در همه حوزه‌های کاری اداره‌ کل میراث فرهنگی باید به سمتی حرکت کنیم که ضمن تحقق برنامه‌های پیش‌بینی شده، بهبود راندمان کاری را به لحاظ کیفی نیز شاهد باشیم.

سهیلی با اشاره به نقش حساس و محوری اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی کرمانشاه در برنامه توسعه استان، گفت: در حوزه‌های گردشگری و صنایع‌دستی به لحاظ اشتغال‌زایی می‌توان اقدامات تحول‌آفرینی را در استان شکل داد که بخشی از مشکل بیکاری حل شود.

مدیرکل میراث فرهنگی کرمانشاه، همچنین به ضعف زیرساخت‌های گردشگری در استان اشاره کرد و گفت: در حوزه بهبود و توسعه زیرساخت‌ها به دنبال افزایش گسترده سرمایه‌گذاری بسیار فراتر از تعهدات اداره‌ کل هستیم و این مساله برای ما در اولویت قرار دارد.

وی سامان‌دهی و مرمت بافت‌ها و بناهای تاریخی، بهبود شرایط محوطه‌های تاریخی و تسریع در ثبت ملی آثار دارای قابلیت استان را از دیگر اولویت‌های اداره‌ کل میراث فرهنگی عنوان کرد و گفت: در حوزه میراث‌ فرهنگی به دنبال ایجاد یک تحول محسوس و اقتصادی هستیم که منافع آن به مردم باز گردد.

در این جلسه مقرر شد تا بخش‌های کاری اداره‌کل در حوزه میراث‌فرهنگی، سرمایه‌گذاری، گردشگری و صنایع‌دستی برای تحقق شاخص‌های عملکردی برنامه عملیاتی خود را با سرعت و دقت بیشتری اجرایی کنند.

به گزارش ایرنا، وجود چهار هزار و ۲۰۰ اثر ثبت شده ملی، یک اثر ثبت شده جهانی و ده ها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیده اند حاکی از استعداد بالای کرمانشاه در بخش گردشگری است.

بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سراب های نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت، آبشار پیران و ... از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است.

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲ هزار و ۵۹۵ روستا و ۳۵ شهر دارد.