«بهنام نظری» روز یکشنبه در آیین سالروز تصویب قانون کار در خانه کارگر استان مرکزی در اراک، افزود: اجرای قانون از مطالبات به حق کارگران است و باید اجرایی شود.
وی تاکید کرد: امنیت شغلی کارگران عرصه تولید و خدمات باید در اولویت اقدامات کارفرمایان باشد و انعقاد قراردادها به گونه ای باشد تا خود کارگر و خانواده وی آرامش خاطر داشته باشند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: برخی واحدهای تولیدی به دلیل بی تدبیری ها در بحث واگذاری مشکل دار شدند، اما در یکسال گذشته با همت و عزم دولت سیزدهم مشکلات ۲ واحد تولیدی بزرگ استان رفع و مشکلات ۲ واحد تولیدی دیگر در حال رفع است.
نظری اظهار داشت: مهارت افزایی کارگران باید مورد توجه ویژه باشد و کارفرمایان این مهم را با جدیت پیگیری کنند تا بهره وری افزایش یابد.
وی خاطرنشان کرد: موضوع ارتقای ورزش قهرمانی کارگران نیز که مورد بی توجهی قرار گرفته باید پیگیری شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی اظهار داشت: جامعه کارگری یکی از مظلومترین اقشار جامعه است که در توسعه و پیشرفت کشور تاکنون نقش اثرگذاری داشته و این قشر اکنون با مشکلات اقتصادی و چالشهای زیادی روبرو شده است.
نظری افزود: دشمنان نظام جمهوری اسلامی در صدد بودند که با تحریک جامعه کارگری، مشکلاتی ایجاد و از این اهرم به نفع خود بهره گیری کنند اما با دوراندیشی کارگران این توطئه دشمنان خنثی شد.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی نیز گفت: استان مرکزی به عنوان قطب صنعتی کشور با ۲۲۴ هزار و ۴۷۶ نفر بیمه شده اجباری جزو استان های کارگری محسوب می شود.
«جمشید امیدی» بیان کرد: ۲۷۷ تشکل کارگری در استان مرکزی ثبت شده که از این تعداد ۱۴۲ تشکل نماینده کارگران، ۴۲ شورای اسلامی، ۳۳ انجمن صنفی کارگری، ۵۰ انجمن صنفی کارفرمایی و ۱۰ کانون بازنشستگان هستند.
وی تاکید کرد: پایان سال ۹۹ شاغلین استان ۳۸۰ هزار نفر بودند و در پایان سال گذشته به ۳۸۵ هزار نفر رسید.
امیدی خاطرنشان کرد: در شهرستان های ساوه، زرندیه و دلیجان عرضه و تقاضا برای نیروی کار وجود دارد اما برای عرضه با محدودیت مواجه هستیم.
استان مرکزی با دارا بودن ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت است که به قطب چهارم صنعت کشور شهرت دارد.