مشهد- ایرنا- استاندار خراسان رضوی گفت: مدیریت جهادی مبتنی بر تفکر بسیجی است، بنابراین تفکر و اندیشه بسیجی باید در همه امور و اقدامات جاری باشد.

یعقوبعلی نظری عصر یکشنبه در جلسه شورای اداری خراسان رضوی افزود: تشکیلات و پایگاه های بسیج باید در همه دستگاه های حاکمیتی در استان و کشور جلوه گر باشد و همه مدیران در بخش های مختلف تشکیلات بسیج را در دستگاههای خود تقویت کنند.

وی اضافه کرد: پایگاه مقاومت بسیج در هر دستگاه برای تحقق ماموریت دستگاه های اجرایی باید پرچمدار باشد، بسیج عصاره ملت معتقد به منویات انقلاب اسلامی است.

استاندار خراسان رضوی افزود: هفته بسیج فرصت مغتنمی است که باید در این هفته ضمن برجسته نمودن پرچم بسیج در ادارات، خدمات خاص نیز به صورت بسیجی برای مردم ارائه شود.

پنجم آذر ماه به عنوان روز بسیج مستعفان در تقویم ملی نام گرفته است.

پژوهشهای زودبازده مورد نیاز است

استاندار خراسان رضوی با اشاره به پیش رو بودن هفته پژوهش (چهارمین هفته آذرماه) نیز گفت: کاروان خدمت به سرعت در حال حرکت است و پژوهش نیز باید همگام با کاروان خدمت حرکت کند.

وی با بیان اینکه در بخش پژوهش نیزمدیریت جهادی باید حاکم باشد، بیان کرد: پژوهش باید براساس نیاز باشد، بر اساس شرایط به پژوهشهای زودبازده نیازمند هستیم و باید این موضوع مورد توجه باشد.

نظری از حضور همیشه در صحن مردم و ملت ایران در دفاع از آرمانهای انقلاب و نظام جمهوری اسلامی قدردانی کرد و افزود: حضور پرشور مردم در روز گذشته در مراسم تشییع 2 شهید بسیجی در مشهد قابل تقدیر است.

وی گفت: دغدغه‌مندی و در صحنه بودن مردم بیانگر پویایی جامعه است.

استاندار خراسان رضوی افزود: توجه و حضور مردم در مسائل امنیتی نیز آرام بخش و تعیین کننده است و زحمات دستگاه های امنیت ساز نیز قابل تقدیر است، طبق منویات مقام معظم رهبری این مسائل نیز می گذرد، انقلاب توقف ناپذیر است و در این مسیر غربالگری صورت می گیرد، حرکت انقلاب ادامه یافته و نظام جمهوری اسلامی به برکت خون شهدا مستحکم‌تر می‌شود.

نظری تاکید کرد: امیدوار به آینده هستیم و مسیر انقلاب با قوت ادامه می‌یابد.

روشنگری در مدارس مورد تاکید است

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز در این جلسه گفت: امروز جهاد تبیین و روشنگری در مدارس و نظام تعلیم و تربیت مورد تاکید است

سید امیر شوشتری افزود: دشمن جوانان و بخش دانش‌آموزی را برای رسیدن به اهداف خود نشانه گرفته است که البته نتوانست همراهی این قشر را جلب کند و کمتر از یک درصد از دانش‌آموزان و مدارس در خراسان رضوی درگیر حوادث اخیر بودند.
وی اضافه کرد: آموزش و تحقیق از مهمترین ابزار پیشرفت جوامع است و تربیت علمی و فناورانه دانش آموزان از اصول سند تحول بنیادین آموزش و پروش است.

شوشتری افزود: آموزش در تراز جمهوری اسلامی ایران باید بر مبنای پژوهش باشد لذا اردوهای تحول و پیشرفت برای دانش‌آموزان مورد توجه است.

وی گفت: ضعف امکانات فناورانه برای دانش آموزان و عدم حمایت مالی برای اقدامات پژوهشی و شرکت در جشنواره ها از موانع موجود در مسیر پژوهش در مدارس است.

رییس دانشگاه فردوسی مشهد نیز در این نشست تاکید کرد: بسیج شدن در حوزه علم دانش و فناوری لازمه اقتصاد دانش بنیان است و در حوزه علم و فناوری باید فرهنگ بسیجی حاکم باشد.

دکتر احد ضابط افزود: دستگاه های اجرایی باید از پژوهش‌های صورت گرفته توسط موسسات علمی و پژوهشی برای رفع مشکلات خود و افزایش بهره‌وری استفاده کنند.

وی با بیان اینکه کاربست پژوهش باید مد نظر باشد، گفت: باید برای حل مسائل و مشکلات موجود در حوزه های مختلف موضوعات پژوهشی تعریف شود تا تاثیرپذیری پژوهش در حل مشکلات نمود عینی پیدا کند.

در این نشست از پوستر هفته پژوهش نیز رونمایی شد.