تهران-ایرنا- بنیامین نتانیاهو رهبر ائتلاف پیروز در انتخابات رژیم صهیونیستی با اشاره به مخالفتش با برجام در سال ۲۰۱۵، بر مخالفت با امضای توافق هسته‌ای برای رفع تحریم‌های ایران تاکید کرد.

به گزارش ایرنا به نقل از «جروزالم پست»، رهبر ائتلاف راست در کنست(پارلمان) رژیم صهیونیستی که مامور تشکیل کابینه این رژیم شده است، طی سخنرانی ویدئویی در کنفرانس «ائتلاف یهودیان جمهوری‌خواه» در لاس وگاس آمریکا خاطرنشان کرد: اسرائیل و آمریکا هم در زمان دموکرات ها و هم در زمان جمهوری خواهان روابط نزدیکی با هم داشته اند.

وی، اختلافاتش با بایدن را اختلافات بین اعضای یک خانواده اعلام کرد و افزود: اتحاد اسرائیل و آمریکا ناشی از اتحاد بین مردم آنهاست.

این مقام رژیم صهیونیستی، امضای قرارداد ۳۸ میلیارد دلاری کمک آمریکا به این رژیم در دوره باراک اوباما را نشان‌دهنده راهبردی بودن حمایت واشنگتن از تل آویو در دوره های مختلف ریاست جمهوری ایالات متحده ارزیابی کرد.

نتانیاهو با اشاره به اظهاراتش در کنگره آمریکا در مخالفت با برجام در سال ۲۰۱۵ و در دوره ریاست جمهوری اوباما، گفت: با اینکه کار سختی است اما اگر لازم باشد دوباره هم در مقابل دولت مستقر در آمریکا خواهم ایستاد و هر آنچه در توان داشته باشم برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح اتمی انجام خواهم داد.

وی، توافق سازش موسوم به «معاهده ابراهیم» با کشورهای عربی را از میان برداشتن فلسطینی ها در فرایند صلح غرب آسیا ارزیابی کرد و گفت: فلسطینی ها صلح بدون (رژیم) اسرائیل را می خواهند بنابراین ما مستقیم و بدون واسطه با جهان عرب وارد مذاکره شدیم.

رهبر ائتلاف پیروز در انتخابات رژیم صهیونیستی، ایجاد ایران هراسی را زمینه ساز امضای «معاهده ابراهیم» عنوان کرد و گفت: بعد از اظهارات ضدایرانی در کنگره آمریکا در سال ۲۰۱۵، بسیاری از سران کشورهای عربی با وی تماس گرفته اند و همین موضوع زمینه ساز امضای «معاهده ابراهیم» شده است.

نتانیاهو با حمایت از اغتشاشات در ایران، این شرایط را زمینه ساز ایجاد اجماع بین المللی علیه برنامه صلح آمیز هسته ای جمهوری اسلامی ارزیابی کرد.

به گزارش ایرنا، نتانیاهو در حالی از قدرت رژیم صهیونیستی برای مقابله با جمهوری اسلامی سخن می گوید که وی و متحدان عربش نتوانستند مانع امضای توافق برجام در سال ۲۰۱۵ شوند و اکنون نیز نمی توانند مانع توافقی شوند که زمینه ساز رفع تحریم‌های ضدایرانی باشد.

طرح سازش یا «معاهده ابراهیم» نیز نتوانسته برای رژیم صهیونیستی امنیت بیاورد و عملیات های استشهادی در کرانه باختری و داخل سرزمین های اشغالی تا حدی زیاد شده است که بسیاری از کارشناسان، از آن به عنوان انتفاضه سوم یاد می کنند.