کاوه امیری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تولیدکنندگان ماهیان زینتی در این شهرستان نه تنها در تولید بلکه در صادرات دستاوردهای خوبی برای استان به ارمغان می آورند به طوریکه سالانه معادل یک میلیارد تومان از طریق صادرات ماهیان زینتی به کشور عراق آورده داریم.
وی اظهار داشت: هم اکنون ۱۴ واحد پرورش دهنده ماهیان زینتی در کرج فعال هستند که سالانه بالغ بر هفت میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه از انواع این ماهیان را تولید می کنند.
وی در ادامه با بیان اینکه نخستین ماهی سرای کشور نیز در این شهرستان راه اندازی شد، گفت: این شهرستان قطب پرورش قزل آلا در استان نیز می باشد به طوریکه سالانه ۷۷۰ تن ماهی سردآبی قزل آلا در ۲۰ استخر پرورش و تولید می شود.
امیری تولیدات ماهیان گرمابی در کرج را سالانه بالغ بر ۳۲ تن از انواع کپورماهیان عنوان کرد و افزود: این گونه ماهیان نیز در ۶ واحد تولید می شود.
بیش از ۸۰ درصد استخرهای پرورش ماهی کرج دومنظوره است
رییس بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی شهرستان کرج با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد استخرهای پرورش ماهی در این شهرستان دومنظوره بود و استخرهای ذخیره آب هستند، اظهار داشت: در شرایطی که سال های خشک و کم بارش را در پیش رو داریم و درآمد از تولیدات گیاهی پایین می آید وجود این استخرهای ذخیره آب برای کشاورزان می تواند درآمد آن ها را از طریق تولید ماهی بالا ببرد و آن ها را متوصل به شیلات کند.
وی دیگر مزیت این استخرها را ثابت ماندن حجم آب دانست و گفت: از دیگر مزیت های استخرهای ذخیره آب ارتقای زمستان گذرانی محصولات سبزی و صیفی و ارتقای تولید این محصولات است ضمن اینکه مواد عالی باقی مانده از ماهیان در استخرهای ذخیره آب کیفیت محصولات گیاهی را افزایش می دهد.