به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، این نمایشگاه در ۱۴ بخش موضوعی به منظور عرضه محصولات و خدمات فناورانه ایرانساخت برپا میشود. «نفت و پتروشیمی»، «برق»، «الکترونیک و نرمافزار»، «عمران و ساختمان»، «مکانیک»، «شیمی و متالوژی»، «کشاورزی و محیطزیست»، «فیزیک پایه»، «تجهیزات عمومی آزمایشگاهی»، «مواد آزمایشگاهی»، «مهندسی پزشکی و زیست مواد»، «تجهیزات آزمون صنعتی»، «خدمات کالیبراسیون» و «تجهیزات آموزشی و آزمایشگاهی مدارس» محورهای برگزاری این رویداد است.
مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری به رسم هر ساله برگزاری این نمایشگاه، حضور تجار، بازرگانان و سرمایهگذاران ۱۵ کشور همسایه، چین، هند و اوراسیا میزبانی خواهد کرد و هزینههای جانبی اقامت چند روزه آنها در ایران را پوشش میدهد.
این هیاتهای تجاری ضمن بازدید از نمایشگاه و دستاوردهای دانشبنیان و ایران ساخت؛ نشستهای رودررو با تولیدکنندگان و فناوران ایرانی فعال در حوزه ساخت تجهیزات و مواد آزمایشگاهی نیز برگزار میکنند تا تعاملات و تبادلات فناورانه و تجاری میان ایران و این کشورها افزایش یابد.
دوره نهم این نمایشگاه که آذر سال گذشته برگزار شد، ۴۴۰ شرکت حدود ۱۰ هزار محصول را عرضه کردند که تاکنون منجر به فروش ۱۶۰ میلیارد تومانی محصولات در نمایشگاه شده است.