اصفهان - ایرنا - معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر اصفهان گفت:تعدد شماره‌های امدادخواهی و سه رقمی یکی از مشکلات دستگاه‌های امدادی کشور برای حضور در صحنه حوادث به شمار می‌رود.

داریوش کریمی روز دوشنبه در گفت‌وگو با ایرنا با اشاره به‌ضرورت هماهنگی و هم‌افزایی با سایر یگان‌های امدادی افزود:در زمان حاضر ایجاد یک مرکز کنترل و هماهنگی واحد در استان غیرممکن است و مراکز امدادی در هر دستگاهی به فراخور مأموریت و وظایف محوله ایجادشده و شماره‌هایی در اختیار مردم قرارگرفته است.

وی ادامه داد: دستگاه‌های امدادی در استان اصفهان تمام تلاش و کوشش خود را برای امدادرسانی به مصدومان در حوادث به‌کار می‌گیرند و با ایجاد اتاق فکرهایی در دستگاه‌های امدادی می‌توانیم مشکلات و نواقص موجود را برطرف کنیم.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر اصفهان اظهار داشت:مدیران، تصمیم گیران و افراد تأثیرگذار در سطوح بالای دستگاه‌ها باید شرایطی را فراهم کنند که مجریان و اپراتورهای مراکز هماهنگی به سطحی از آمادگی در هنگام نیاز وامداد خواهی دست یابند تا بتوانند با سایر مراکز کنترل و هماهنگی در دیگر دستگاه‌ها تماس برقرار کنند.

وی اضافه کرد: درصورتی‌که خطوط مستقیمی بین این مراکز وجود داشته باشد کارها بهتر انجام خواهد شد و اپراتورها می‌توانند به‌سرعت با سایر دستگاه‌ها ارتباط برقرار کنند.

به گفته وی، اپراتورهای پاسخگو ۲۴ ساعته در مراکز جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان در صورت نیاز با سرعت با سایر نهادهای امدادی هماهنگی می‌کنند و درخواست کمک می‌کنند.

وی بیان کرد: اقداماتی درزمینهٔ هماهنگی با سایر دستگاه‌های امدادی انجام‌شده و در تلاشیم تا با اقدامات جامع و کامل‌تری این هماهنگی‌ها را به سطح بالاتری برسانیم تا بتوانیم در کمترین زمان پاسخگوی مناسبی را داشته باشیم.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر اصفهان افزود: با توجه به اینکه در زمان حاضر تجمیع شماره‌های امداد خواهی در استان و کشور غیرممکن است بهترین کار این است که مراکز کنترل و هماهنگی دستگاه‌های امدادی بتوانند در کمترین زمان باهم ارتباط برقرار کنند و در صورت نیاز سایر دستگاه‌ها هم به سر صحنه فراخوان کنند.

وی ادامه داد: دستگاه‌های امدادی می‌توانند با برگزاری مانورها و تمرین‌های مختلف و جلسات و همفکری و تعامل در استان و کشور زمان رسیدن به سر صحنه حوادث را به کمترین حد ممکن برساند.

کریمی اظهار داشت: حوادث ترافیکی خسارات معنوی و مادی بسیار سنگینی را به خانواده‌ها و جامعه وارد می‌کند و توصیه و تقاضای ما از هم‌وطنان این است که برای جابجایی و مسافرت در جاده‌های استان و به‌ویژه جاده‌های کوهستانی با آمادگی و تجهیزات کامل اقدام کنند و مقررات و قوانین رانندگی را به‌طور کامل رعایت کنند.

وی اضافه کرد: هم‌وطنان می‌توانند در صورت بروز حوادث و نیاز از طریق تماس با شماره‌های ۱۱۰، ۱۱۵، ۱۱۲ و ۱۴۱ درخواست امداد کنند.