به گزارش ایرنا ، جبرائیل رزمجو روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران گفت: بر اساس دادههای منتشر شده از پایگاه علم (ESI) متعلق به شرکت کلاریویت آنالیتیکس (WOS) و همچنین بر مبنای تائید مرکز منطقهای اطلاعرسانی علوم و فناوری و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) حسین شایقی استاد گروه آموزشی مهندسی برق برای هشتمین سال پیاپی، عزیز حبیبی استاد گروه آموزشی شیمی برای سومین سال پیاپی، هادی غائبی دانشیار گروه آموزشی مهندسی مکانیک برای دومین سال پیاپی و هادی رستمزاده از فارغالتحصیلان گروه آموزشی مهندسی مکانیک دانشگاه محقق اردبیلی برای اولین بار در زمره پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر جهان قرار گرفتند.
وی افزود: در لیست منتشره، یک نفر از فارغالتحصیلان دانشگاه محقق اردبیلی نیز حضور دارد که حاکی از کیفیت بالای آموزش و پژوهش در این دانشگاه میباشد.
رزمجو با بیان اینکه انتخاب پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر جهان در ۲۲ حوزه موضوعی علم صورت میگیرد، ادامه داد: دادههای مورد استفاده در تحلیل و انتخاب پژوهشگران یک درصد برتر از سامانه شاخصهای بنیادین علم (ESI) استخراج شده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی تصریح کرد: نتایج نظام رتبهبندی ESI هر دو ماه یک بار به روز رسانی میشود و معیار ارزیابی آن میزان استناد به مقالات و تولیدات علمی منتشر شده در پایگاه معتبر بینالمللی است.
دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با عنوان آموزشکده کشاورزی و با پذیرش ۳۸ دانشجو در رشته کشاورزی عمومی فعالیت آموزشی خود را آغاز کرد و در حال حاضر در ۲۰۱ رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در حدود ۱۱ هزار دانشجو دارد که در ۱۱ دانشکده مشغول تحصیل هستند.