بابک محبوب علیلو روز دوشنبه در جمع فعالان قرآنی زندان مرکزی تبریز، بر ضرورت تحقق جهاد تبیین در تمام ابعاد مختلف اجتماعی تاکید و اضافه کرد: این موضوع که مورد نظر و تاکید مقام رهبری است باید در میان آحاد جامعه و به خصوص جوانان جدی گرفته شده و با حساسیت بیشتر پیگیری شود.
وی اظهار کرد: رهبر انقلاب اسلامی با درایت همیشگی و شناخت واقع بینانه و درک صحیح از شرایط جامعه و مردم، برنامه ریزی و توطئه های دشمنان علیه ایران و اسلام را از سال ها قبل پیشبینی و خطر شبیخون فرهنگی و ناتوی فرهنگی را بارها متذکر شدند.
محبوب علیلو یادآور شد: اگر ما مسولین به موقع نسبت به این امر رهبری اهتمام و جدیت به خرج می دادیم امروز شاهد این گرفتاری های تاسف بار و بروز انواع آسیب های اجتماعی و البته اغتشاشات مختلف نبودیم.
وی ادامه داد: در شرایط حساس کنونی بر همگان به ویژه صاحبان فکر، اندیشه، روحانیت اصیل و همه دلسوزان اسلام و ایران لازم است با ورود جدی به عرصه جهاد تبیین، نسبت به روشنگری و اشاعه معارف دین، مذهب و آرمان های انقلاب، به انواع شبهات و القائات مصنوعی دشمنان جواب روشنگرانه داده و برای مبارزه با دسیسه های دشمنان نقش آفرینی کنند.
محبوب علیلو با بیان اینکه در مجموعه های زندان نیز باید مساله جهاد تبیین بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته و برای تحقق عملی آن برنامه ریزی های لازم انجام شود، بر ضرورت داشتن برنامه مدون و روشن در حوزه اصلاح و بازپروری مجرمان و لزوم به کارگیری مربیان قرآنی توانمند در اجرای طرح شفا و غدیر تاکید کرد.
وی قرآن را نسخه شفابخش و درمان آلام بشری و راه چاره مشکلات انسان در دنیا و آخرت دانست که می تواند سلامتی و سعادت دنیوی و اخروی انسان را مهیا سازد و بر همین اساس به هر میزان که بتوانیم خود و خانواده هایمان را از آن بهرمند سازیم به همان اندازه در ساحل امن و امان و رستگاری آرام خواهیم گرفت.
محبوب علیلو اجرای طرح های قرآنی شفا و غدیر با نتایج و ثمرات ارزشمند را بسیار مناسب دانست و گفت: حتی مجریان و متولیان این طرح نیز در ابتدا تصور چنین تاثیرگذاری را برای زندانیان و خانواده های آنها نداشتند و این همان برکت و نورانیت قرآن است که دلها و جان ها را تسخیر می کند.
وی یادآور شد: باید با تشکیل حلقههای معرفتی و اتاق های فکر برنامه های غنی و قابل ارزیابی مطابق با شرایط زندان و گروه های هدف از جمعیت کیفری تهیه، بومی سازی و عملیاتی شود و در این میان نقش آفرینی و همکاری روحانیون شاغل در زندان، کارشناسان فرهنگی، قضات ناظر زندان و اساتید و صاحب نظران حوزه و دانشگاه بسیار حائز اهمیت است.
دادستان عمومی و انقلاب اسلامی تبریز ابراز امیدواری کرد در سایه تعامل و هم افزایی مسئولین زندان، تشکیلات قضایی و نهادهای حمایتی بتوان بیش از پیش در این راه روشن قدم برداشت و جامعه هدف را از نور هدایت و سعادت قرآن و مکتب غنی اهل بیت بهرمند ساخت.