به گزارش ایرنا؛ «مختار احمدی» سهشنبه شب در جمع کارآفرینان استان کرمانشاه، توجه ویژه دولت مردمی سیزدهم به مقوله اشتغال و رفع بیکاری در استان را یکی از دلایل کاهش نرخ بیکاری در کرمانشاه دانست و همچنین از تصویب راه اندازی قرارگاه ملی اشتغال ویژه استان کرمانشاه با تلاش استاندار قدرئانی کرد.
وی افزود: مرحله اجرایی این قرارگاه با پیشنهاد پروژه های مهم و بزرگ برای ایجاد اشتغال پایدار، خلق ثروت و رونق اقتصادی استان و همچنین ۱۰۰ طرح اشتغالزای مهم تامین مالی می شود.
کرمانشاه رتبه سوم کشور در جذب اعتبارات مشاغل خانگی دارد
احمدی همچنین در بخش دیگری از صحبت های خود از کسب رتبه سوم کرمانشاه در زمینه پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی خبر داد و گفت: با جذب ۳۸ میلیارد تومان از سهمیه ۱۰۳ میلیاردی استان در ۹ ماهه اخیر هزار و ۱۰۰ نفر فرصت شغلی در حوزه مشاغل خانگی در کرمانشاه ایجاد شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه همچنین از بکارگیری ۲۸۱ نفر از هزار و ۱۵۵ نفر از ثبت نام شدگان سامانه جست و جوی شغلی این اداره کل در ۹ ماه اخیر خبر داد.
احمدی در ادامه به تعامل خوب بین کارگران و کارفرمایان استان کرمانشاه اشاره کرد و افزود: خوشبختانه بعد از افزایش ۵۷ درصدی دستمزد کارگران در سال جاری، در کرمانشاه به جز در یک واحد در سایر بنگاههای اقتصادی ریزش نیروی کار قابل توجهی نداشتیم.
وی در ادامه با اشاره به هفته جهانی کارآفرینی اظهار کرد: برای این هفته برنامههای متعددی در نظر گرفته شده که یکی از مهمترین آن برگزاری رویدادهای "کارآفرینی" با همکاری پارک علم و فناوری استان است.
دستگاههای اجرایی باید از کارآفرینان مشاوره بگیرند
رییس شورای مرکزی کانون کارآفرینان کشور نیز این مراسم با بیان اینکه کارآفرینان کرمانشاه در سطح کشور سرآمد و نمونه هستند، گفت: کارآفرینان با مدیران دستگاهها تعامل خوبی دارند، اما در سطوح پایینتر (دستگاه های اجرایی) مشکلاتی برای کارآفرینان ایجاد میشود.
«سجاد سنجابی» در ادامه خواستار انتصاب کارآفرینان به عنوان مشاوران مدیران کل دستگاه های اجرایی شد گفت: کارآفرینان در حوزه صنعت، کشاورزی و خدمات دیدگاهها و مشکلات و راهکارهای برون رفت از مشکلات را ارایه کنند و کمک حال بهتری برای دستگاههای اجرایی باشند.
گفتنی است: در این مراسم از مدیران واحدهای ابزارسازان درمانگر، شرکت توسعه صنایع چاپ و بسته بندی کرمانشاه و پویش چاپ در بخش صنعت، مدیران واحدهای مجتمع شیمیایی بیستون کرمانشاه، صنایع شیمیایی شیمی کرد، کشت و صنعت روژین تاک در بخش کشاورزی و مدیران واحدهای مهرفناوران تابش، تحلیل گران سیستم زاگرس و شرکت گسترش ارتباطات بیستون در بخش خدمات با اهدا لوح تقدیر و تندیس تجلیل به عمل آمد.
به گزارش ایرنا؛ براساس گزارش مرکز آمار نرخ بیکاری استان کرمانشاه که در بهار امسال ۱۵.۴ درصد بود در تابستان سال جاری به ۱۳.۶ درصد کاهش یافت. بر اساس آخرین آمار رسمی، استان کرمانشاه ۹۸ هزار بیکار دارد که از این تعداد ۳۸ هزار نفر معادل ۴۰ درصد دانش آموختگان دانشگاهی هستند.
اکنون هزار و ۲۷ واحد صنعتی با سرمایهگذاری ۳۸ هزار و ۴۹۹ میلیارد ریال در استان کرمانشاه وجود دارد که ۳۰ هزار و ۲۸۴ نفر در آنها مشغول به کار هستند.