ساری – ایرنا – مردم مازندران در حالی آبان ۱۴۰۱ را پشت سر گذاشتند که در این ماه پرونده زندگی ۲ مازندرانی براثر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ برای همیشه بسته شد و یک هزار و ۷۴۲ نفر را روانه تخت های بیمارستان کرده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، نزدیک به سه سال است که کووید ۱۹ به عنوان یک بیماری همه گیر در جهان شیوع پیدا کرده است و مردم در این مدت فراز و نشیب های زیادی را پشت سر گذاشته اند، از ابتلای روزانه چندین هزار نفری تا فوت روزانه ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر همه از اثرات و تبعات این بیماری بوده که دامن بسیاری از مردم را گرفته است.

در این مدت پیک های مختلفی از این بیماری را همگی پشت سر گذاشتیم تا امروز در فاز پیک هفتم بیماری قرار گرفته ایم که به مدد تزریق همگانی واکسن کرونا توانستیم قله این پیک را تا حدی پشت سر بگذاریم و به آرامش نسبی برسیم.

اما مازندران همواره در طول این سه سال جزو استان هایی بود که همواره سرلیست آمار بالای ابتلاها و مرگ و میرهای ناشی از این بیماری قرار داشته است و هنوز حافظه مردم این دیار روزهای مردادماه سال گذشته را از یاد نبرده اند که روزانه افراد زیادی به این بیماری مبتلا می شدند و برخی نیز جان باختند.

اکنون نیز با توجه به اینکه تا حدودی از میزان ابتلا به این بیماری در کشور کاسته شده است اما آمارهای ۲ دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل نشان می دهد آبان ماه کووید ۱۹ دوشادوش مردم مازندران حرکت کرد و در جامعه حضور داشت و افراد را گرفتار خود کرده است.

در برهه زمانی که تصور مازندرانی ها این بود که بیماری کووید ۱۹ از بین رفته است و دیگر نباید نگرانی در این خصوص داشته باشند شاهد ابتلای افراد پرشمار به این بیماری در این مدت بودیم، افرادی را روانه تخت های بیمارستان کرد و کارشان به بستری کشیده شد و خانواده هایی نیز سوگوار از دست دادن عزیزان خود شدند.

در یک ماه اخیر ۶۳۵ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در مازندران شناسایی شد که از این تعداد یک هزار و ۷۴۲ نفر براثر شدت بیماری شان در بیمارستان های استان بستری شدند و از این تعداد نیز ۴۸۴ نفر نیز به عنوان بیماران بدحال که مشکل تنفسی داشتند و در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان ها روزهای خود را سپری کردند.

در این مدت نیز فوت ۲ نفر از مردم مازندران طی روزهای ششم و ۲۶ آبان ماه در مازندران ثبت شده است که این فوتی ها در مراکز درمانی زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی بابل رخ داده است.

روز نخست آبان ماه مازندرانی ها با شناسایی ۲۲ بیمار جدید ، بستری ۷۹ بیمار و ۲۰ بیمار بدحال آغاز شد که از نظر تعداد بستری بیماران کرونایی بیشترین تعداد بستری در مازندران به همین روز اختصاص دارد.

همچنین در این مدت بیشترین آمار شناسایی بیماران جدید کرونایی مازندران طی روزهای سوم به تعداد ۳۰ نفر، هشتم و دهم به تعداد ۳۴ نفر ، پانزدهم به تعداد ۳۳ نفر و بیست و سوم آبان ماه به تعداد ۳۲ نفر بود.

آبان ماه تعداد بستری بیماران کرونایی در مازندران طی روزهای اول آبان به تعداد ۷۹ نفر ، سوم آبان به تعداد ۷۰ نفر و هفتم آبان به تعداد ۷۴ نفر ثبت شده که بیشترین تعداد بستری های این ماه را این ایام به خود اختصاص داده است، در همین حال تعداد بستری ها در روزهای آبان ماه به نسبت شرایط همراه با فراز و فرود بوده است.

برخی روزها از جمله ۲۷ و ۳۰ آبان ماه تعداد بستری ها به ۳۴ و ۴۴ نفر کاهش یافته و برخی روزهای دیگر این آمار به بالای ۷۰ نفر نیز رسیده است.

همچنین بیماران بدحال که به دلیل مشکلات حاد تنفسی در بخش های ویژه بیمارستان های مازندران بستری شدند در این مدت از ۲۴ نفر در روز پانزدهم آبان ماه فراتر نرفته و همواره روی مدار تعداد ۱۱ تا ۲۴ نفر قرار داشته است.

روز بیمار جدید بیماران بستری در بیمارستان ها بیماران بدحال فوتی
اول آبان ۲۲ ۷۹ ۲۰
دوم آبان ۲۶ ۶۸ ۱۶
سوم آبان ۳۰ ۷۰ ۲۱
چهارم آبان ۱۶ ۵۶ ۱۷
پنجم آبان ۲۷ ۶۵ ۱۲
ششم آبان ۱۴ ۵۷ ۱۹ یک نفر
هفتم آبان ۲۹ ۷۴ ۱۳
هشتم آبان ۳۴ ۶۵ ۱۶
نهم آبان ۱۴ ۵۰ ۱۷
دهم آبان ۳۴ ۶۵ ۲۱
۱۱ آبان ۲۶ ۶۶ ۲۰
۱۲ آبان ۲۰ ۶۰ ۲۰
۱۳ آبان ۱۵ ۵۶ ۱۶
۱۴ آبان ۱۷ ۶۳ ۲۰
۱۵ آبان ۳۳ ۶۴ ۲۴
۱۶ آبان ۲۷ ۶۱ ۲۰
۱۷ آبان ۲۰ ۵۸ ۱۹
۱۸ آبان ۲۰ ۴۵ ۱۹
۱۹ آبان ۱۹ ۴۸ ۱۲
۲۰ آبان ۱۷ ۴۶ ۱۴
۲۱ آبان ۱۴ ۴۸ ۱۳
۲۲ آبان ۲۲ ۴۶ ۱۵
۲۳ آبان ۳۲ ۶۳ ۱۳
۲۴ آبان ۲۷ ۶۷ ۱۷
۲۵ آبان ۲۷ ۶۷ ۱۸
۲۶ آبان ۱۶ ۵۴ ۱۷ یک نفر
۲۷ آبان ۱۶ ۴۴ ۱۳
۲۸ آبان ۱۴ ۵۳ ۱۶
۲۹ آبان ۲۰ ۵۰ ۲۳
۳۰ آبان ۱۴ ۳۴ ۱۱
۶۳۵ ۱۷۴۲ ۴۸۴

براساس آخرین وضعیت رنگبندی کرونایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تاریخ ۲۷ آبان پنج شهرستان گلوگاه، بهشهر، ساری، سیمرغ، سوادکوه، چالوس و عباس آباد در وضعیت رنگ زرد قرار دارند و ۱۷ شهرستان نکا، میاندورود، قائمشهر، جویبار، سوادکوه شمالی، آمل، بابل، بابلسر، محمودآباد، فریدونکنار، نور، نوشهر، کلاردشت، تنکابن و رامسر در وضعیت آبی قرار گرفته اند.

رنگ آبی در فرهنگ ستاد مقابله با کرونا به معنی عادی است. این رنگ به مناطقی داده می شود که آمار بیماران کرونایی بستری روزانه در آنجا ۲ نفر به ازای هر یکصد هزار نفر جمعیت باشد.

رنگ زرد از سوی ستاد مقابله با کرونا به معنای نسبتا پرخطر محسوب می شود. مناطقی که بین چهار تا ۶ نفراز میان هر یکصد هزار نفر بیمار کووید ۱۹ بستری به صورت روزانه داشته باشند با وضعیت زرد تعریف می شوند.

برچسب‌ها