سعید کهنسال روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه مازندران به لحاظ تبدیل وضعیت استخدامی فرزندان شاهد و ایثارگر شاغل در دستگاههای اجرایی در مقایسه با دیگر استانها رتبه نخست کشوری را در اختیار دارد، افزود: درراستای تصویب قانون برای تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران شاغل در دستگاهها، تعداد زیادی از فرزندان جانبازان بالای ۲۵ درصد و منسوبین شهدا تبدیل وضعیت شدهاند و این روند همچنان با جدیت ادامه دارد.
وی با بیان اینکه خدمت به خانواده های معظم شهدا و ایثاگران بالاترین توفیقی است که خداوند نصیب مسوولان کرده است، شمار فرزندان شهید و جانبازان ۷۰ درصد بیکار در مازندران را ۵۲۱ نفر ذکرکرد و اظهار داشت: از این تعداد، ۳۹۹ نفر فرزند شهید و ۱۲۲ نفر نیز فرزندان جانباز ۷۰ درصد هستند.
وی تصریح کرد: همسو با بند "ج" ماده ۸۷ قانون برنامه ششم توسعه ویژه آزمون استخدامی خاص فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد و بالاتر، ۲۰۵ نفر از فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد در آزمون اسفند ماه پارسال پذیرفته شدند که فرآیند جذب آنان توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در دست اقدام است.
مدیرکل بنیاد شهید مازندران با بیان اینکه همه ما مدیون خاک پاک شهدا هستیم که در دفاع از کیان اسلامی از جان شیرین خود گذشتند، عنوان کرد: دستگاههای که امکان جدب نیروهای قراردادی و حجمی را دارند ، نگاه آنان به فرزندان عزیز شهدا و ایثارگران ویژه باشد.
کهنسال از مسوولان دستگاههای اجرایی خواست نسبت به تبدیل وضعیت استخدامی فرزندان شهدا و ایثارگر اهتمام بیشتری داشته باشند و برای تحقق این مهم از تمام امکانات و ظرفیت های موجود به شکل مطلوب استفاده کنند.
محمدمخبر معاون اول رئیس جمهور شهریورماه امسال در بخشنامهای دستگاههای اجرایی را مکلف کرد نسبت به استخدام و تبدیل وضعیت وضعیت استخدامی تمام مشمولان ماده ۲۱ قانون جامع خدمات رسانی به ایثاگران به صورت استخدام رسمی اقدام کنند.
مازندران در دوران جنگ تحمیلی بیش از ۱۰ هزار و ۴۰۰ شهید را تقدیم نظام اسلامی کرده است.