علی خیرالدین روز سه شنبه در حاشیه جلسه ستاد دانش بنیان در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: ۵۳ پارک علم و فناوری، ۲۶۵ مرکز رشد و هفت هزار و ۷۵۰ شرکت دانش بنیان در سطح کشور وجود دارد که از مجموع شرکت های دانش بنیان ۹۰۰ شرکت دانش بنیان نوع ۳ هستند که توسط پارک های علم و فناوری ارزیابی شدند و توسط معاونت علم و فناوری مجوز آنها صادر شده است.
وی با بیان اینکه شرکت های دانش بنیان نوع ۳ هم می توانند از تسهیلات و امتیازات شرکت های نوع یک و ۲ استفاده کنند، اظهار داشت: ۱۱ هزار و ۴۰۰ واحد فناور در پارک های علم و فناوری مستقر هستند که از این تعداد ۲ هزار و ۵۰۰ مورد شرکت دانش بنیان هستند و از مجموع هفت هزار و ۷۵۰ شرکت دانش بنیان کشور، ۲ هزار و ۷۰۰ شرکت در پارک های علم و فناوری و ذیل وزارت علوم هستند.
خیرالدین با اشاره به آئیننامه حمایت وزارت علوم گفت: رشد اشتغالزایی در شرکتهای دانش بنیان حدود ۵۰ درصد است.
معاون فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: حمایت های معاونت فناوری وزارت علوم بیشتر حمایت های برنامه ای است و برنامه های خیلی خوب دستیار فناوری، طرح ترویج کارآفرینی و یارانه تجاری سازی تانا اجرا شده است.
خیرالدین افزود: دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی با مشارکت پارک علم و فناوری و پردیس خصوصی اکسیر با همکاری اداره کل صمت و مشارکت پارک علوم فناوری در لرستان راه اندازی می شود.
وی اظهار داشت: همچنین یک شهرک فناوری در این استان راه اندازی می شود تا شرکت های دانش بنیان نیز در این فضا مستقر شوند.