به گزارش ایرنا، سردار سیدضیاءالدین حزنی روز چهارشنبه در دومین اجتماع جهادگران بسیجی استان یزد در قالب رزمایش جهادگران فاطمی ۲ با تبریک هفته بسیج افزود: گنجهای پنهان کشور مردم هستند و همه کسانی که در مسیر خدمت به جامعه از بسیجیان حمایت و با این بخش همراهی می کنند، بسیجی هستند.
وی تصریح کرد: هر کسی در این نظام پشت میزی نشسته باید همواره آماده خدمتگزاری و نوکری مردم باشد و در این مسیر آنچه که خیلی اهمیت دارد با هم کار کردن است که باعث موفقیت در کارها و حل مشکلات مردم میشود.
تجارت دولتها، منشاء ضعف دولت و فقر مردم میشود
معاون هماهنگکننده قرارگاه مرکزی جهاد سازندگی و محرومیتزدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بخشی دیگر از سخنان خود خاطرنشان کرد: اگر دولت درگیر تجارت شود زمینه ضعف خود و فقر شهروندان را فراهم می آورد، اما بالعکس اگر مردم تجارت کنند، دولتها قوی و مردم نیز ثروتمند می شوند، این در حالی است که در دولتهای گذشته شاهد بودیم که بانکها خودرو ، اماکن و سکه خرید و فروش می کردند که این مسئله موجب ضعیف شدن دولت و فقیرشدن مردم شده بود.
هیچ بن بستی در کشور برای حل مشکلات وجود ندارد بنابراین یا باید راهی بسازیم و یا با ارائه راه حل از این گردنه خارج شوییمسردار حزنی ادامه داد: رسالت همه ما امروز این است که با رفع مشکلات و معضلات ، موانع را از سر راه توسعه کشور برداریم و بر این باور هستیم که هیچ بن بستی در کشور وجود ندارد بنابراین یا باید راهی بسازیم و یا با ارائه راه حل از این گردنه خارج شوییم.
وی اضافه کرد: برخی برای انجام کارها در مناطق مختلف کشور هزاران دلیل می تراشند اما همه باید برای رضای خدا تلاش کنیم تا اقدمات مختلف در کشور به نتیجه برسد.
مردم باید از میز و منصب مسوولان نفع ببرند
معاون هماهنگکننده قرارگاه مرکزی جهاد سازندگی و محرومیتزدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: باید در راستای خدمت به مستضفعان و محرومان تلاش کرد و مردم باید از میز و منصب مسئولان نفع ببرند.
وی افزود: بسیجیان و گروههای جهادی و قرارگاه های جهادی باید از نیابت مردم، مطالبهگری کنند و با همدیگر کار کردن را به دیگران آموزش بدهند تا از این طریق عقبماندگیها برطرف شود، آنچه خیلی اهمیت دارد با هم کار کردن است که باعث موفقیت در کارهای و حل مشکلات مردم میشود و این مشارکت و همدلی دستگاههای اجرایی باعث اجرای موفق طرحها میشود.
اعتیاد ، بیکاری ، طلاق و اقتصاد نارکارآمد چهار مشکل آزار دهند در کشور هستند که باید برای آنها تلاش کرد وگرنه مشکلات بیشتری گریبانگیر کشور می شود
وی با تبیین رهنمودهای مقام معظم رهبری در خصوص بیانیه گام دوم اظهار کرد: اعتیاد، بیکاری، طلاق و اقتصاد ناکارآمد چهار مشکل آزار دهنده کشور است که در سنوات گذشته در برخی از آنها ورود شده اما ریشه کن نشدند و تا مادامی که این مشکلات رفع نشود، عقبماندگی در کشور همچنان باقی است.
سردار حزنی تصریح کرد: بالاترین نرخ استفاده از مواد مخدر در کشور مربوط به استانهای خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کرمان، فارس ، خراسان جنوبی و مرکزی است و در خراسان جنوبی ، فارس ، سمنان ، البرز و خوزستان استفاده از مواد مخدر در جامعه دانش آموزی نیز وجود دارد، بنابراین باید با فکر و تلاش این مشکلات را حل کنید و اگر هر روز نسبت به رفع آنها دیرتر اقدام کنیم، مشکلات بیشتری گریبانگیر کشور می شود.
معاون هماهنگکننده قرارگاه مرکزی جهاد سازندگی و محرومیتزدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه همه مشکلات کشور توسط خود مردم و در داخل کشور قابل حل است افزود: مجموعه سپاه و بسیج از ابتدا در کنار مردم بودهاند و از مردم بودن و برای مردم بودن مایه افتخار آنهاست لذا در همه حوادث از جمله سیل و زلزله در کنار مردم بودیم و در این حوادث مجموعه سپاه جزو اولین نهادهایی بوده که در منطقه حاضر شده و آخرین نهاد هم بوده که از منطقه خارج شده است.
فرمانده سپاه الغدیر استان نیز در این مراسم با تشریح نقش بسیجیان و گروه های جهادی در عرصه های مختلف گفت: یزد در سال جاری با حوادث مختلفی از طوفان گرد و خاک تا سیل بی سابقه و حادثه قطار مواجه شد که با خدمترسانی بسیجیان در حوزه های مختلف اقدامات موثری صورت گرفت و شاید اگر گروه های جهادی بسیج نبودند تلفات برخی از این مسائل مانند سیل مردادماه یزد زیاد می شد.
سردار حسین زارع کمالی افزود: امروز با رهنمودهای امامین انقلاب، وضعیت بسیج و سرمایه اجتماعی این تشکل در استان مطلوب است، به طوری که همواره حضور به موقع بسیجیان استان در عرصههای مختلف را شاهد هستیم.
دومین رزمایش فاطمی استان یزد به یاد شهید «محمدحسین محمدخانی» از ۲۶ آبانماه در شهرستانهای مختلف استان یزد آغاز شده تا ۱۵ آذرماه ادامه خواهد داشت، این رزمایش در مرکز استان یزد نیز با ارائه خدمات به ساکنان مناطق محروم حسن آباد، اکرم آباد و اکرمیه در جریان است.
استان یزد ۹۸۰ گروه جهادی دارد که ۱۵۰ گروه جهادی در حوزه های تخصصی فعالیت دارند.