به گزارش ایرنا مدیرعامل شرکت توزیع برق استان خوزستان در آیین افتتاح این فیدر برق در محل شهدای گمنام شهر میانرود با قدردانی از پیگیری اعضای شورای اسلامی شهر میانرود گفت: خط دومداره برق شهر میانرود با پیگیریهای انجام شده در مدت ۶ ماه به مرحله بهره برداری رسید.
علی خدری افزود: این عملیات با وجود محدودیت منابع و مشکلات موجود به نتیجه رسید و سالها جوابگوی نیاز شهر و روستاهای اطراف است که جا دارد از مجموعه شرکت توزیع برق که توانستند این عملیات را در کمترین مدت و بالاترین کیفیت تکمیل کنند، قدردانی شود.
وی ادامه داد: با افتتاح این خط، تغذیه برق شهر میانرود و روستاهای اطراف از خط قدیمی جدا شد ضمن اینکه مشکلات افت فشار ولتاژ برق به صورت ۱۰۰ درصد مرتفع خواهد شد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق خوزستان با بیان اینکه خط دومداره با استاندارد بالا، ظرفیت بارگیری را تا سالهای آینده دارد، گفت: خط برق شهر میانرود تا ۱۵ سال دیگر با افزایش مصرف کنندگان جدید پایدار است و با افت ولتاژ مواجه نخواهد شد.
وی با بیان اینکه خط برق روکشدار است و کمترین مشکلات را خواهد داشت، افزود: عملیات برقرسانی به آرامستان امامزاده زین العابدین(ع) نیز با اعتباری افزون بر هفت میلیارد ریال آغاز شده و تا ۲ ماه آینده بهره برداری میشود.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان خوزستان با اشاره به سفر رئیس جمهور به منطقه محروم احمد فداله دزفول گفت: پیرو سفر رییس جمهور به احمدفداله، برقرسانی به ۲ روستای فاقد برق در این منطقه در حال انجام است که تا چند ماه آینده به بهره برداری خواهند رسید.
مدیر شرکت توزیع برق دزفول نیز در این آیین گفت: یکی از آرزوهای اهالی شهر میانرود که به دغدغه اعضای شورای این شهر تبدیل شده بود، امروز برآورده شد.
محسن نمازی فر افزود: قبل از انقلاب، شهر میانرود با پایههای چوبی برقدار شد که جوابگوی مصارف آنزمان بود ولی با توسعه شهر و در راستای رفاه اجتماعی و استفاده اهالی از کولرهای اسپیلر، شبکه برق جوابگو نبود چراکه ۱۰ روستای بزرگ نیز از این شبکه برق استفاده میکردند.
وی ادامه داد: پس از مشورت شورای شهر میانرود و هم اندیشی همکاران مقرر شد مشکل با افزودن یک خط اختصاصی برای این شهر برطرف شود؛ این خط قابلیت دومداره شدن را دارد و اگر در سالهای آینده با افزایش جمعیت مشکلی پیش آید به همین مقدار ظرفیت اضافه خواهد شد.
مدیر شرکت توزیع برق دزفول با بیان اینکه این طرح با پیگیری نماینده دزفول و مسوولات استانی و محلی تامین اعتبار شد، گفت: در مرحله اول به علت وجود بناهای تاریخی در مسیر معارضاتی با میراث فرهنگی داشتیم که با همدلی نهادهای مربوطه مشکلات برطرف و امروز زحمات به ثمر رسید.
وی افزود: ۹۵ درصد خطوط توزیع برق شهرستان دزفول بدون روپوش هستند و هنگام بارندگی دچار مشکل میشوند ولی خط میانرود دارای کابل روکشدار است و هنگام بارندگی با قطع برق مواجه نخواهد شد.
نمازیفر تنها منبع درآمدی شرکت توزیع برق را هزینه اشتراک دانست و اظهارداشت: هزینه تهیه کابل بسیار بالا است؛ حدود ۲۵۰ خانوار در مناطق روستایی دزفول توانایی تهیه کابل را نداشتند و معطل مانده بودند که با همکاری نماینده دزفول و واحد برق و انرژی بنیاد مستضعفان، حدود ۶ هزار متر کابل تهیه شد.
وی با بیان اینکه با این اقدام، ۲۵۰ خانوار روستایی تا ۲ ماه آینده از نعمت برق بهره مند میشوند، افزود: فیدر برق شهر میانرود دزفول به طول ۶ کیلومتر و صرف ۵۰ میلیارد ریال اعتبار بهره برداری شد.
رییس شرکت برق شهرهای جنوبی شهرستان دزفول نیز به نامهنگاریهای انجام شده درخصوص بحرانی بودن شبکه برق طی سالهای اخیر اشاره کرد و گفت: حل مشکل برق به یکی از آرزوهای اهالی منطقه تبدیل شده بود که امروز با همت مسوولان محقق شد.
حسنعلی خشت زر با بیان اینکه در این عملیات ۱۰۰ پایه، ۲۰ هزار متر سیم و ۶ کیلومتر خط اجرا شده است، افزود: بناهای میراث فرهنگی نیز در مسیر اجرای طرح بودند که با همکاریهای انجام شده مشکل برطرف شد.
وی همچنین از همکاری شرکت شهید رجایی و شرکت گاز و سازمان آب و برق برای اجرای طرح قدردانی کرد.
به گزارش ایرنا در این آیین، عملیات برقرسانی به آرامستان امامزاده زین العابدین (ع) دزفول با صرف هفت میلیارد ریال اعتبار با حضور مسوولان استانی و محلی آغاز شد.
اهالی میانرود در این آیین از مسوولان مربوطه خواستند مشکل روشنایی شهر میانرود و چهار راه صفی آباد تا میانرود را برطرف کنند.