به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن مولوی عصر چهارشنبه در نشست شورای هماهنگی دستگاههای تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی این استان اظهار داشت: برای سالجاری نیز ۱۱۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان تسهیلات مشاغل خانگی برای استان درنظر گرفته شده است که نشان میدهد دولت سیزدهم نگاه ویژهای به این بخش دارد.
وی همچنین از پرداخت یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات تبصره ۱۸ طی سال گذشته در استان خبر داد و گفت: هنوز تسهیلات تبصره ۱۸ برای سالجاری ابلاغ نشده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری سهمیه استان از محل تسهیلات تبصره ۱۶ را یک هزار و ۶۱۵ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: این تسهیلات به استان ابلاغ شده است و منتظر هستیم تا از سوی بانک مرکزی اعلام پرداخت انجام گیرد.
مولوی همچنین از تشکیل ۱۲ تعاونی در سه شهرستان شهرکرد، بن و سامان در سالجاری خبر داد و افزود: تلاش بر این است که به سمت ایجاد تعاونی های پیشران حرکت کنیم.
وی، تشکیل تعاونی دهیاران را از دیگر برنامه های استان برشمرد و گفت: هر هفت دهیاری می توانند یک تعاونی تشکیل دهند.
مولوی تصریح کرد: تشکیل تعاونی فراگیر ملی که متشکل از طبقات ضعیف جامعه شامل مددجویان بهزیستی و کمیته امداد است و تعاونی عمران توسعه شهرستانی از دیگر برنامههای این ادارهکل در سالجاری به شمار میرود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری، جذب سرمایهگذاری شرکتهای وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را از دیگر برنامه های این ادارهکل برشمرد و گفت: زمینه ورود شرکت های سرمایه گذاری نظیر شستا، صندوق بازنشستگی و صندوق روستایی و عشایری در استان وجود دارد.
به گزارش ایرنا، در این نشست ادارات و دستگاههای تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان به بیان عملکرد و نیازمندیهای خود پرداختند.
همچنین در پایان این نشست از یک کارآفرین برتر نیز به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی تجلیل شد.