یعثوب نژادمحمد روز پنجشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: برای اجرای ۳۰ طرح مصوب، ۳۰ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری مورد نیاز است که در صورت تحقق این سرمایهگذاریها ۲هزار و ۵۰۰ شغل در استان ایجاد میشود.
وی اضافه کرد: این طرحها در بخشهای گردشگری، صنایع معادن و کشاورزی اجرا میشود که مقدمات اولیه برای مکانیابی و استعلام این طرحها انجام شده است.
نژادمحمد با بیان اینکه در هر شهرستان ۱۰ فرصت سرمایهگذاری ایجاد میشود، افزود: این فرصت در هر شهرستان مطابق با قابلیتهای هر منطقه ایجاد میشود.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل با اشاره به فعالیت مرکز خدمات سرمایهگذاری را با هدف احصا و کاهش فرآیندهای زاید صدور مجوزها در بهبود فرآیند تولید و اشتغال گفت: با تلاش این مرکز در چند ماه اخیر یک سوم زمان مورد نیاز برای صدور مجوزها کاهش پیدا کرده و با حذف قوانین مخل کسب و کار شاهد تسهیل در این فرآیندها هستیم.
نژادمحمد افزود: تلاش بر این است این مرکز با اصلاح، بهبود فرآیندها، تسهیل امور همچنین حذف مقررات زاید یاریگر بخش خصوصی در حوزه سرمایهگذاری باشد که این کار همچنان با قوت و قدرت ادامه دارد.
وی بیان کرد: در این مرکز نمایندگان تمام دستگاههای اجرایی تلاش میکنند تا زمان صدور مجوزها را در یک سامانه الکترونیکی یکپارچه کاهش داده و به سرعت پاسخ استعلامات و صدور مجوز برای سرمایهگذاران صادر شود.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل با بیان اینکه ۱۲ مورد قوانین مخل در استان شناسایی شده است، افزود: ۱۰ مورد از این قوانین مخل به هیات مقرراتزدایی ارسال شده است.
سامانه اطلس سرمایهگذاری به منظور دستیابی به یک اقتصاد پیشرفته و پویا و تسهیل فرایند سرمایهگذاری ازطریق معرفی بسترها و زیرساختهای لازم و استفاده بهینه از منابع، امکانات، ظرفیتها، توانمندیهای موجود ایجاد شده و هدف از آن طراحی یک سامانه هوشمند متشکل از مجموعهای عناصر یا الگوریتمهای مکانی است که با تجزیه و تحلیل دادههای موثر بر فرآیند تصمیم گیری و انتخاب سرمایهگذار، به ارائه پیشنهادات منطقی و کارشناسانه جهت اجرای طرحهای سرمایهگذاری منتهی گردد.
اطلسها در گذشته بیشتر در قالب کتاب تهیه میشدند اما امروزه وجود ابزارهای الکترونیکی نظیر استفاده از سیستم مختصات جغرافیایی GIS ، امکان گردآوری و تکمیل مستمر اطلاعات اطلسها و اخذ خروجیهای موضوعی موردنیاز از آنها را فراهم میکند.