به گزارش ایرنا و به نقل از روابط عمومی زندانها، مراد فتحی روز پنجشنبه با بیان اینکه ۱۶ مرکز حمایت از زندانیان در آذربایجانغربی فعال هستند، اظهار کرد: برنامههای حمایتی از زندانیان و خانوادههای آنان برای جلوگیری از آسیبهای اجتماعی باید افزایش یابد.
وی به برنامههای حوزه حمایتی انجمن ها اشاره کرد و افزود: در برنامه آتی برابر با سند تحول قضایی باید مسیر توانمندسازی خانواده زندانیان را فراهم کنیم.
فتحی در رابطه با ارائه تسهیلات اشتغالزایی سرپرستان خانوار زندانیان نیازمند بیان کرد: حداکثر تلاش برای شناسایی، ترغیب و اخذ تسهیلات وام کم بهره برای ایجاد اشتغال و خودکفایی خانواده مددجویان در حال انجام است.
وی در این جلسه به موضع آزادی زندانیان نیازمند از محل اعتبارات انجمنهای حمایت، بنیاد مستضعفان و خیرین نیز اشاره کرد و گفت: رقم ۳۴ نفر آزادی زندانی برای انجمنهای حمایت استان آمار قابل قبولی نیست.
مدیرکل زندانهای آذربایجانغربی توان مشارکتی مردم در اخذ رضایت از اولیای دم و شکات را یک فرصت عالی عنوان کرد و ادامه داد: باید از این ظرفیت نهایت استفاده به عمل آید.
وی با اشاره به آمار ارائه شده از سوی سازمانهای حمایتی از زندانیان بیان کرد: در طول هشت ماه بیش از یک هزار و ۶۳۷ مورد کمک نقدی پرداخت و ۱۴۱ سرپرست خانواده نیز به بانک عامل جهت تسهیلات اشتغال معرفی شدهاند.
زندانیان واجد شرایط عفو شناسایی میشوند
با حضور رییس کل دادگستری استان آذربایجان غربی، دادستان مرکز، مدیرکل زندانهای استان و اعضای دبیرخانه کمیسیون عفو و بخشودگی، جلسه رسیدگی به درخواست عفو وبخشودگی زندانیان برگزار شد.
در این جلسه بعد از رسیدگی به ۲۱ درخواست زندانیان به صورت ویژه مقرر شد که گروهی از کارکنان قضایی دادیاری ناظر زندان و مددکاری اجتماعی زندانها تشکیل تا در اسرع وقت نسبت به شناسایی زندانیان واجد الشرایط عفو و بخشودگی و تشکیل پرونده برای طرح در اولین جلسه کمسیون اقدام شود.
این جلسه پس ز بازدید انجام شده از کارگاههای اشتغال برگزار و به درخواست عفو مددجویان متقاضی بهره مندی از تسهیلات قانونی دایر شد.