به گزارش خبرنگار ایرنا، آرش میراسماعیلی روز پنچشنبه در آیین افتتاح باشگاه جودو شهرستان گناوه افزود: با هدف شناسایی استعدادها، بررسی کمبودها و کمک به شکل گیری باشگاه های جدید جودو سرکشی به بخش عمده ای از شهرهای کشور در قالب سفرهای استانی در برنامه دارم که طی حدود چهار سال مسئولیتم در فدراسیون جودو به آن افتخار می کنم.
وی اضافه کرد: دقایقی پیش که سرود کشورمان در این مراسم خوانده شد و دست روی سینه و قلبم خود گذاشتم، همان احساسی داشتم که در هنگام گرفتن نشان بر سکوهای قهرمانی به من دست می داد.
رئیس فدراسیون جودو جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: سرود خواندن یک افتخار برای من است و هرگاه روی سکو می رفتم با لطف و توکل خدا پرچم حضرت ابالفضل العباس (ع) را روی گردن خود می گذاشتم و قرآن روی دستم بود.
وی ادامه داد: وقتی بر روی سکوی قهرمانی، سرود کشورمان خوانده می شود، اشک در چشم جاری می شود که این موضوع را نمی توان با هیچ چیزی در دنیا مقایسه کرد.
دارنده چهار مدال جهانی بیان کرد: یاد بگیریم در کشوری که به عنوان ناموس و مادر و آب و خاک ما زندگی می کنیم به هیچ کسی اجازه نمی دهیم در امور کشورمان دخالت کند.
میراسماعیلی ادامه داد: از بچه های دهه هشتادی و نودی انتظار دارم و خواهش میکنم اگر من را به عنوان یک قهرمان می پذیرند بدانند که این فقط لطف خدا بوده که بتوانم با گرفتن نشان های قهرمانی، دل مردم کشور را شاد و پرجم مقدس جمهوری اسلامی ایران به اهتزار دربیاید.
رئیس فدراسیون جودو جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر این که ورزشکاران باید به پرچم مقدس و سرود ملی جمهوری اسلامی وفادار باشند، گفت: هیچوقت نباید کشورمان را با هیچ جای دنیا عوض کنیم و نیاز است به سرود و پرچم کشور خود افتخار و مباهات داشته باشیم.
وی با بیان اینکه در چندین کشور از سن ۱۰ تا ۱۲ سالگی برای حضور در مسابقات شرکت کردم، افزود: در جام جهانی فوتبال وقتی گلی توسط بازیکن به ثمر میرسد، پیراهن خود را که به پرچم کشورش مزین است می بوسد و سرود ملی را می خواند که نشان از تعلق خاطر به مردم و وطنش است.
۲۳ میلیارد تومان به ورزش شهرستان گناوه اختصاص یافت
فرماندار گناوه گفت: در کمیته برنامه ریزی امسال شهرستان، ۲۳ میلیارد تومان اعتبار به فصل ورزش این شهرستان که رتبه نامناسبی از لحاظ سرانه ورزشی در استان بوشهر دارد، اختصاص یافته است.
محمدتقی صفری افزود: شهرستان گناوه دارای ورزشکاران مستعد و توانمندی در رشته های مختلف از جمله رشته های رزمی و معلولان و جانبازان است که در میادین جهانی و آسیایی بارها پرچم مقدس جمهوری اسلامی را به اهتزاز درآورده اند.
وی خطاب به رئیس هیات جودو شهرستان گناوه گفت: در کنار مسائل فنی، نیاز است ورزشکارانی که در رشته جودو مشغول به فعالیت هستند از لحاظ اعتقادی و اخلاقی به خوبی پرورش و تربیت شوند تا در میادین جهانی و داخلی برای کشور و دیارمان افتخارآفرین باشند..
رئیس اداره ورزش و جوانان گناوه نیز گفت: با توجه به اینکه سرانه فضای ورزشی شهرستان با مشکلات عدیده ای مواجه بود ، فرماندار با نگاه و توجه خاص، اعتبارات خوبی به آن اختصاص داده اند.
رحمان عمادی افزود: شهرستان گناوه در رشته های رزمی قابلیت زیاد و به عنوان قطب رزمی استان بوشهر مطرح است که نمونه آن هیات جودو با داشتن ورزشکارانی در سطح ملی می باشد.
ورزشکاران رزمی کار دغدغه سالن دارند
رئیس هیات جود گناوه گفت: ورزشکاران رزمی کار جودو این شهرستان دغدغه سالن برای تمرین و برگزاری مسابقات دارند که امیدواریم به همت مسئولان فضای مناسبی فراهم شود.
مهدی مردانی افزود: تعداد هنرجویان رشته جودو شهرستان گناوه، ۶۰ نفر است که در صورت فراهم شدن سالن در مدت کمتر از یک سال این تعداد به ۱۵۰ نفر می رسد.
وی از رئیس فدراسیون جودو خواست تا در زمینه امکانات و تجهیزات از جمله ست تاتامی به این هیات مساعدت کند.