علی جودکی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به وجود این ظرفیتهای کارآفرینی در شهرستان در دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره) با هدف ارائه ایده و دستاوردهای شرکتهای دانش بنیان و فناور اقدام به برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری کرده است.
وی افزود: برگزاری این نمایشگاه برای بخشهای علمی و صنعتی کشور بسیار ارزشمند است و این رویداد از یک سو فرصتی برای ارائه دستاوردهای پژوهشگران، فناوران و افراد صاحب ایده است و از سوی دیگر، ورود صاحبان سرمایه را جهت سرمایهگذاری در این بخشها تسهیل مینماید.
معاون پژوهشی دانشگاه آیت الله بروجردی بیان کرد: حضور صاحبان سرمایه و مسوولان صنعتی کشور در این رویدادها عامل مهمی برای افزایش سرعت علم و فناوری و بهبود بخشیدن مشکلات صنعت و جامعه خواهد بود.
جودکی اضافه کرد: ظرفیتها و پتانسیلهای کارآفرینی و دانش بنیان مناسب و مطلوبی در بروجرد وجود دارد که باید مورد توجه مسوولان و صنعتگران شهرستان قرار بگیرد.
وی با بیان اینکه بازدید از این نمایشگاه برای عموم آزاد است، تاکید کرد: علاقه مندان می توانند از غرفه های متعدد پژوهشی آن بازدید داشته باشند.
دانشگاه آیتالله بروجردی در سال ۱۳۸۵ تاسیس شده و هم اکنون ۱۰۰ نفر عضو هیات علمی، ۱۰۰ کارمند و پنج هزار و ۱۰۰ دانشجو که از این تعداد چهار هزار و ۱۵۰ دانشجو در مقطع کارشناسی و ۹۵۰ نفر هم در مقطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل هستند.