مصطفی فلاحی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: احداث پلیکلینیک تخصصی بروجن یکی از مطالبات جدی مردم این شهرستان به شمار میرود و در نشستی که به تازگی با نماینده مردم این شهرستان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، اجرای این طرح درمانی مورد تاکید قرار گرفت و این قول داده شد تا عملیات احداث این طرح تا پایان سال اجرایی شود.
وی ادامه داد: امید میرود با اختصاص اعتبار مناسب اجرای این طرح با سرعت بیشتری همراه شود.
مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری همچنین از اجرای چهار طرح دیگر از سوی این نهاد خبر داد و گفت: بهرهبرداری از آشپزخانه بیمارستان امام علی(ع) با اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریال، تکمیل کلینیک دندانپزشکی با اعتبار ۱۵۰ میلیارد ریال و بروزرسانی تاسیسات و تعویض چیلرهای بیمارستان با اعتبار ۱۸۰ میلیارد ریال از جمله این طرحهاست که برای اجرای آن از بودجه عمرانی سایر استانها نیز استفاده شد.
فلاحی با اشاره به آغاز احداث بخش زایمان بیمارستان امام علی(ع) فرخشهر خاطرنشان کرد: نقشه بلوک زایمان بیمارستان رو به اتمام است و به زودی مراحل ساخت این بخش از بیمارستان آغاز میشود.
وی تصریح کرد: مدیریت درمان استان با پنج مرکز درمانی و یک بیمارستان با ۱۶۶ تخت فعال خدمات خود را به صورت رایگان به بیش از نیمی از جمعیت استان ارائه میدهد.
فلاحی با بیان اینکه بیمارستان امام علی(ع) تامین اجتماعی، تنها بیمارستان سبز در استان است، اظهار داشت: این مرکز درمانی با رتبه نخست رضایتمندی در کشور سالانه به ۱۵ هزار نفر خدمات بستری ارائه میکند و حدود هفت هزار و ۵۰۰ مورد جراحی در این بیمارستان انجام میشود .
مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری، تعهد خدمات ناباروری را از دیگر برنامههای این نهاد برشمرد و گفت: ۱۰۰ درصد تعرفه دولتی و ۹۰ درصد تعرفه خصوصی هزینههای ناباروری بیمهشدگان پرداخت میشود.
فلاحی به نیازمندیهای این مرکز نیز اشاره کرد و افزود: کمبود برخی داروهای آنتیبیوتیک به ویژه داروهای بیهوشی و خاص با توجه به افزایش ۳۰ درصدی بار مراجعه مردم نسبت به سال گذشته، نیاز به MRI در بیمارستان امام علی (ع) و اعطای مجوز دستگاه OPG به پلیکلینیک تخصصی بروجن توسط دانشگاه علوم پزشکی و جذب پزشک متخصص از جمله نیازمندیهای مدیریت درمان است که در این خصوص با نماینده مردم شهرستان بروجن در مجلس شورای اسلامی گفتوگو شد.
وی همچنین از پرداخت مطالبات دانشگاه علوم پزشکی بر اساس اوراق گام تا پایان فروردین ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: سازمان تامین اجتماعی با این طرح میتواند مطالبات خود را به علوم پزشکی پرداخت کند.
به گزارش ایرنا، سازمان تامین اجتماعی دارای ۲ بخش بیمهای و درمان است که در بخش درمان، خدمات درمانی بهصورت مستقیم و غیرمستقیم به مردم ارائه داده میشود.