زنجان - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان گفت: در زمان حاضر حدود ۲ هزار پرستار در این دانشگاه مشغول خدمت رسانی هستند و با توجه به فعالیت ۱۰ هزار نفری کارکنان دانشگاه علوم پزشکی استان در واقع یک پنجم این تعداد را پرستاران تشکیل می‌دهند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر حسن بختیاری روز یکشنبه در مراسم بزرگداشت روز پرستار با اشاره به ویژگیهای شخصیتی حضرت زینب(س) افزود: ایثار، بی توقع بودن و از خود گذشتگی از جمله ویژگی‌های ایشان به شمار می رود و مفتخریم پرستاران با تاسی از این بانوی بزرگوار فعالیت می‌کنند.
وی با بیان اینکه پرستاران یاریگر، امر درمان و خدمت رسانی به بیماران محسوب می شوند، اظهار داشت: همکاری این قشر موجب کارکرد و ارائه خدمات بهینه به بیماران شده بطوریکه تمامی رشته های علوم پزشکی جایگاه خاص خود را داشته اما پرستاران نقش ویژه ای دارند.
این مسوول با اشاره به اینکه بطور قطع ظرافت و کار پرستار نباشد نتیجه خوب حاصل نمی شود، ادامه داد: رضایتمندی این گروه یکی از مهمترین شاخص ها در ارتقای دانشگاه و سلامت جامعه است و در این میان تلاش شبانه روزی پرستاران ویژگی شاخصی است که در کمتر رشته ای وجود دارد.
بختیاری با بیان اینکه در دوران کرونا قشر پرستار نماد ایثار بودند که در بخش های مختلف به ویژه آی سی یو بیمارستان ها خدمت رسانی کردند، افزود: پرستاران در این دوران با آگاهی بر اینکه احتمال ابتلا نیز وجود دارد اما با از جان گذشتگی نسبت به ارائه خدمات ویژه به بیماران بد حال مبادرت کردند.
وی با اشاره به اینکه در دوران کرونایی تعداد زیادی از پرستاران بیمار شدند و تعدادی دیگر نیز جان خود را به عنوان شهدای سلامت از دست دادند، اظهار داشت: ارزش گذاری تعرفه پرستاری یکی از مهمترین مطالبات این قشر است که طی سال های گذشته بر زمین مانده و عملیاتی نشده بود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با بیان اینکه رهبری با توجه به عنایت ویژه به قشر پرستار، پیگیر این موضوع شدند، ادامه داد: به رغم وجود مشکلات و کمبود منابع، بودجه خوبی برای اجرای تعرفه گذاری تخصیص داده اند و مبالغی به عنوان علی الحساب تعیین شده است.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی استان نیز مبتنی بر دستورالعمل های نهایی اقداماتی را در این خصوص مورد توجه قرار داده است، اضافه کرد: تلاش می شود توزیع مبالغ این طرح نیز با دقت بیشتری انجام بگیرد، تا مشکلی ایجاد نشود.
بختیاری همچنین به مشکل اتمام زمان کار پرستاران طرحی در دانشگاه علوم پزشکی استان اشاره کرد و افزود: دانشگاه نمی تواند با پرستارانی که مدت طرح آنان به پایان رسیده قرار داد منعقد کند، بنابراین از طرفی خارج شدن کادر پرستاری موجب تضیف فعالیت ها می شود بطوری که برای جبران این خلا، پرسنل دیگر بخش ها و پرستاران با شفیت های بیشتر به کار گیری می شوند.

وی خاطرنشان کرد: با پیگیری های انجام شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۱۰۰ هزار نیرو استخدام خواهند شد که درصد بالایی نیز به قشر پرستار اختصاص دارد و امیدواریم تا پایان سال این مهم محقق شده و این گروه از پرستاران جذب شوند.