به گزارش ایرنا، از سیستم حملونقل تا مراکز درمانی و اداره پست، هزاران نفر از کارکنان بخش های عمومی انگلیس قصد دارند تا در اعتراض به شرایط کاری و دستمزدهای خود در واپسین روزهای ۲۰۲۲ دست از کار بکشند.
طبق اعلام سندیکاهای خطوط راهآهن انگلیس، خدمات ریلی در بازه زمانی ۱۱ تا ۱۷ دسامبر به دلیل اعتصاب کارکنان مختل خواهند شد. بزرگترین سندیکای شبکه ریلی انگلیس موسوم به آرامتی اعلام کرد که در این حرکت اعتراضی کارکنان معترض در بخشهای مختلف راهآهن از سوزنبانها تا رانندگان و مسئولین فروش بلیت در ۱۴ شرکت ریلی مشارکت خواهند کرد.
میک لینچ مدیر سندیکای آرامتی گفت که کارکنان معترض در واکنش به تصمیم دولت برای تعدیل نیرو و امتناع از افزایش دستمزدها مطابق با تورم اعتصاب می کنند. او همچنین عنوان کرد که دولت میخواهد با استفاده از "اخراج و استخدام مجدد" نیروها به شرایط کاری و حقوق آنها "حمله" و.تغییراتی در طرح بازنشستگی کارکنان ایجاد کند که به موجب آن پول کمتری در جیب آنها برود.
سندیکای آرامتی خواهان افزایش ۷ درصدی دستمزدها، تضمین شغلی و حفاظت از شرایط کاری کارکنان بخش راهآهن است. سندیکای اسلف نیز که نماینده رانندگان قطار در ۱۲ شرکت ریلی است گفته که اعضای آن خواهان افزایش حقوق "مناسب" در وضعیت بحرانی افزایش هزینههای زندگی است.
این درحالیست که کارکنان شرکتهای اتوبوسرانی انگلیس نیز قصد دارند تا به مدت ۹ روز در ماه دسامبر دست از کار بکشند. سندیکای یونایت میگوید شرکت آبلیو که اتوبوسهای جنوب و غرب لندن را مدیریت میکند حاضر نیست که برای افزایش معنادار دستمزدکارکنانش در سال آینده میلادی وارد گفتوگوی معنادار شود و حقوق آن ها در میان پایینترین سطوح در پایتخت است. یونایت همچنین خواستار افزایش ۱۰ درصدی حقوق کارکنان شرکت مترولاین است که اتوبوسهای شمال و غرب لندن را مدیریت میکند. این درحالیست که رانندگان اتبوسهای بین شهری «استیجکوچ» نیز قصد دارند تا در ماه دسامبر دست از کار بکشند.
همچنین کارکنان اداره پست انگلیس در آخرین روز ماه نوامبر و هفت روز در ماه دسامبر اعتصاب خواهند کرد. اعضای اتحادیه کارگران ارتباطی (CWU) به دلیل یک مناقشه طولانی بر سر حقوق و برنامه های نوسازی اداره پست که شامل ۶ هزار تعدیل نیروی و کار در روزهای یکشنبه است، دست از کار خواهند کشید.
اما اعتصاب پرستاران انگلیس در روزهای ۱۵ تا ۲۰ دسامبر یکی از تاریخیترین تحولاتی است که در این کشور سابقه نداشته و مدیران بخش سلامت را بشدت نگران کرده است. دولت قرار است برای جبران کمبود پرستاران در مراکز درمانی، از کارکنان ارتش استفاده کند.
پرستاران معترض خواستار افزایش ۵ درصدی دستمزدهای خود علاوه بر نرخ تورم هستند و ادعا میکنند که حقوق آن ها از سال ۲۰۱۰ تغییری نکرده است. آنها همچنین با وجود کمبود نیروی کار، خواهان بهبود مزایای کاری هستند و ادعا میکنند که اضافهکاری به آن پرداخت نمیشود.
کارکنان بخشهای دولتی، آموزگاران مدارس اسکاتلندی و پزشکاران تازهکار از دیگر بخشهایی هستند که در طول چهار هفته آینده دست از کار خواهند کشید.
این تحولات درحالی صورت میگیرد که جهش بیسابقه شاخص تورم و افزایش افسارگسیخته هزینههای زندگی در انگلیس، جزیره را در بدترین شرایط اقتصادی نیم قرن گذشته قرار داده است.این واقعیت که دورنمایی از بهبود اوضاع دیده نمیشود و مقام های رسمی هم درباره تشدید اوضاع هشدار میدهند، مردم را وحشت زده کرده است.
شاخص نرخ تورم در انگلیس براساس تازهترین گزارش اداره آمار ملی این کشور از محدوده ۲ به ۱۱.۱ درصد رسیده و کشور به گفته رئیس بانک مرکزی وارد یک دوره طولانی رکود اقتصادی شده است.
نخستوزیر جدید انگلیس چندی پیش با اعتراف به مشکلات عمیق اقتصادی عنوان کرد کرد که مردم نباید توقع داشته باشند که دولت حلال تمام مشکلات آنها باشد
تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۸
لندن – ایرنا – انگلیس در آخرین ماه سال جاری میلادی با موجی از اعتصابها در بخشهای عمومی این کشور به دلیل به مشکلات اقتصادی و تشدید بحران هزینههای زندگی روبروست.