به گزارش ایرنا، صبح امروز (دوشنبه ) استاندار کهگیلویه و بویراحمد به همراه معاونانش در بازدید سرزده از سازمان جهاد کشاورزی استان حضور یافت و مشکلات بخش های مختلف از جمله محصولات باغی و زراعی، شیلات، دام و طیور و دیگر موارد بررسی شد.
سید علی احمدزاده در این بازدید اظهار داشت: نگرش دولت کنونی مثبت و حمایتی است و توجه خاصی به استان های محروم ازجمله کهگیلویه و بویراحمد دارد که در این باره رئیس جمهور تاکید ویژه ای برای حمایت از استان داشته و به وزرای مختلف هم اعلام کرده است.
وی افزود: ایجاد شهرک های آبزیان و دام در استان باید برای بهره وری بیشتر مد نظر قرار گیرد، چرخه تولید طیور جدی گرفته شود و به حوزه سرمایه گذاری بخش کشاورزی توجه شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به بحث احداث سدها، تصریح کرد: به زودی در حوزه کشاورزی سد سقاوه احداث خواهد شد و پیگیری ها برای ایجاد سد آبریز ادامه دارد.
احمدزاده ابراز داشت: همچنین سد شیو در فرایند ساخت قرار خواهد گرفت که این سد نزدیک به ۱۵ هزار هکتار در باشت را آبیاری خواهد کرد.
وی ادامه داد: پیگیر آغاز مطالعات سد پراشکفت در استان هستیم و در تلاشیم از محل ساخت سد یک، دو و سه سد خرسان سهم استانی گرفته شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: با ایجاد این سدها شاهد رونق هر چه بیشتر بخش کشاورزی، زراعت و باغات خواهیم بود.
احمدزاده گفت: با توجه به پتانسیل های استان موضوع ایجاد باغات در اراضی شیب دار بررسی شود و حمایت های لازم صورت گیرد.
وی بیان کرد: تسهیلات حوزه کشاورزی مربوط به سال ۱۴۰۱ باید سریع ابلاغ شود و هر جا گرهی در بانک ها وجود دارد در استان رفع و یا در مرکز پیگیری و حل شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: نباید اجازه داد اعتبارات کشاورزی استان برگشت بخورد، در بعضی بخش ها جذب اعتبارات خیلی مطلوب بوده اما برگشت ۸۰ میلیارد تومان برای استان قابل قبول نیست.
احمدزاده تصریح کرد: حوزه کاری سازمان جهاد کشاورزی گسترده بوده و امسال سال انجام کارهای دانش بنیان است و مقام معظم رهبری خط سیر جدیدی را پیش روی مسئولان قرار داد.
وی افزود: کشور به این نتیجه رسید که یک سری از عدم پیشرفت های استان ها ناشی از انجام کارهای سنتی است که باید یک تغییر نگرش به وجود بیاید.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: اساس و بنیان اقدامات در سازمان جهاد کشاورزی علمی شود و به طور دانش بنیان کار شود بنابراین می طلبد که تولیدات از سنتی به سمت محصولات صنعتی و پربازده ارتقا یابد.
احمدزاده ابراز داشت: استفاده از تجربه دیگر کشور ها و استان ها در خصوص افزایش تولیدات راهبردی یک تکلیف است.
وی ادامه داد: البته به این معنا نیست که اساس فعالیت های سنتی برچیده شود ولی مثلا در بحث دام، نژاد های جدید در دنیا وجود دارد که توسعه آن در دامداری استان سبب تحول خواهد شد.
احمدزاده تاکید کرد: طبیعت استان به ویژه بسیاری از گیاهان دارویی و مراتع در اثر چرای بی رویه از دست رفته که باید در یک جا دامداری ها متمرکز شوند تا طبیعت حفظ شود.
وی اضافه کرد: سازمان جهاد کشاورزی بخش های مختلف و گسترده دارد و بخش زیادی از وظایف دولت در حوزه جهاد کشاورزی است و گستردگی کار ایجاب می کند امکانات هم توسعه داشته باشد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: برای تحول در استان و تحول در معیشت و زندگی مردم یک بخش اساسی و زیربنایی جهاد کشاورزی است.
احمدزاده بیان کرد: هفته گذشته با وزیر نفت نشستی برگزار و قول ۲ کار بزرگ شامل پتروپالایشگاه گچساران و گاز مختار گرفته شد که در آینده موجب تحول منطقه خواهد شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: باید از انجام کارهای غیر علمی فاصله گرفت و به سمت کارهای علمی و دانش بنیان رفت و در حوزه جهاد کشاورزی استان انسان های توانمندی وجود دارد که برای تحقق این مهم تاثیرگذارند.
احمدزاده ابراز داشت: کهگیلویه و بویراحمد، استان مستعدی در زمینه گیاهان دارویی، دامپروری و شیلات طیور و دیگر موارد است.
وی با اشاره به سفرهای شهرستانی، عنوان کرد: سفرهای مختلف به دل مناطق محروم استان نشان از روحیه جهادی مدیران دولت سیزدهم است که این روحیه برگرفته از شهدای ابتدای انقلاب است.