به گزارش خبرنگار ایرنا، «حمیدرضا خانمحمدی» روز سهشنبه در بیست و چهارمین جشنواره خیّرین مدرسه ساز استان مرکزی در اراک، افزود: به صورت میانگین ۵۰ درصد مدارسی که در کشور ساخته میشود به شکل مشارکتی است که این اقدام ارزشمند برگ برنده آموزش و پرورش به حساب میآید.
وی با بیان اینکه، پیشران عدالت، مدرسه سازی است اظهار داشت: در صورتی که مدرسهای در یک منطقه و بخش وجود نداشته باشد نمیتوان برای ایجاد اداره آموزش و پرورش اقدام کرد.
سرپرست سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور گفت: خیّرین پیشران عدالت به شمار میروند و بالاترین ضریب رشد و توسعه با مدرسهسازی حاصل میشود که برای رسیدن به این مهم باید به خیّران توجه ویژه داشت.
خانمحمدی افزود: مدارسی که با کمک خیّرین بنا میشوند ویژگی خاصی دارند که از این قشر درخواست میشود همراهی و حمایت خود را از مدارس ادامه دهند.
وی اظهار داشت: همراهی و حمایت خیّرین نقطه شروع کار بزرگی با عنوان «مدرسه یاری» است و مدارس در پیشرف محلهها اثرگذار هستند.
خانمحمدی افزود: خیّرین مدرسه ساز آغاز کننده حیات طیبه هستند که با قرار داشتن در کنار مدارس، این مجموعههای آموزشی را مورد حمایت و همراهی قرار میدهند.
وی اظهار داشت: آموزش و پرورش در تعهد خود برای ساخت مدارس نیمه کاره، عقب است، بنابراین قول میدهیم بخشهایی که برعهده این مجموعه گذاشته شده را عملیاتی کنیم.
سرپرست سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور گفت: فروش املاک مازاد آموزش و پرورش برای کمک به ساخت طرحهای نیمه کاره، هدفگذاری شده است.
وی با بیان اینکه استاندار مرکزی، دغدغه آموزش و پرورش استان را دارد، اظهار داشت: توجه مقام عالی استان به مقوله آموزش و پرورش موجب هم افزایی برای توسعه و رشد استان خواهد شد تا با فروش اموال مازاد طرحهای نیمه کاره افتتاح شود.
سرپرست سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور در ادامه گفت: اگر امروز افرادی در کشور ناامنی ایجاد میکنند به خاطر این است که نمیخواهند کشور به سمت توسعه و پیشرفت حرکت کند.
۲۲۷ هزار دانش آموز در۲ هزار و ۲۶۹ مرکز آموزشی در استان مرکزی به تحصیل اشتغال دارند.
گروه نوسازی مدارس استان مرکزی در سال ۱۳۵۵ شکل گرفته و در سال ۱۳۷۱ از گروه بهمدیریت و در سال ۱۳۷۷ از مدیریت به اداره کل تبدیل شده است.