سلمان کارگر عصر سهشنبه به مناسبت برگزاری مانور سراسری زلزله و ایمنی با شعار "مدرسه ایمن، جامعه تابآور" در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون ۲ هزار و ۹۰۰ فضای آموزشی در استان فعال است که بیشتر مدارس تخربیی و همچنین ناایمن در برابر زلزله، در مناطق محروم قرار دارند که قدمت ساخت آنها بالای ۴۰ سال است و در زمان ساخت این مدارس مقررات ساخت و ساز رعایت نشده است.
وی بر حمایت خیرین و تخصیص اعتبار برای نوسازی و تجهیز مدارس تاکید کرد و گفت: خیرین بازوی توانمند دولت برای اجرای طرح مدرسهسازی هستند.
ارائه آموزش های امدادی به بانوان ضروری است
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: ارائه آموزشهای امدادی به بانوان برای خدمترسانی در مواقع بحرانی ضروری است.
علی حیدری افزود: همه افراد جامعه و استان به خصوص بانوان باید بیش از پیش با آموزشهای امداد و نجات و کمکهای اولیه آشنا شوند تا بتوانند در مواقع بحرانی تا زمان رسیدن نیروهای امدادی به افراد آسیب دیده خدمترسانی کنند.
وی با اشاره به اینکه مانورهای زلزله باید عملیاتی و به صورت میدانی انجام شود، گفت: هفته آینده نیز در استان یک مانور عملیاتی با همراهی دستگاه های اجرایی، خدمات رسان و امدادی برگزار خواهد شد.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری نیز در این آیین گفت: ترویج فرهنگ ایمنی در بین دانشآموزان و سایر افراد جامعه، ارتقاء سواد و آگاهی دانشآموزان در برابر بلایای طبیعی، کاهش تلفات و خسارت ناشی از زلزله و سایر بلایا، ایجاد آرامش برای انجام اقدامات سریع و صحیح در مواقع بحران، افزایش سطح آگاهی دانشآموزان در برابر بلایای طبیعی از اهداف این مانور است.
غلامعلی خدیبی افزود: مانور سراسری زلزله از سال ۸۱ با تفاهم نامه بین وزارت علوم و آموزش و پرورش و با همکاری سازمان دانشآموزی و سایر دستگاههای امدادی در مدارس کشور و در راستای عینیت بخشی به ساحت تربیتی و اجتماعی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و توانمندسازی دانشآموزان در مواقع بحران برگزار میشود.
به گفته وی، این مانور سراسری همزمان با سراسر کشور در ۱۷ منطه آموزشی استان و در هر منطقه به صورت نمادین با حضور مسولان استانی و شهرستانی برگزار شد.
به گزارش ایرنا، هم اکنون ۲۳۰ هزار دانشآموز در ۲هزار و ۹۰۰ فضای آموزشی چهارمحال وبختیاری مشغول تحصیل هستند.