به گزارش خبرنگار ایرنا، «قباد محمدی» روز پنجشنبه در مراسم تجلیل از پرستاران استان در سراسری دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی افزود: تعرفه خدمات پرستاری که در سال ۸۶ به تصویب رسیده بود در ۲ ماه گذشته در هیات دولت مصوب شد و اولین پرداختی ها که حدود ۲۶ میلیارد تومان است به حساب بیمارستان ها برای پرداخت به پرستاران واریز شده است.
وی یکی از برنامه های کلیدی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را تربیت تعداد بیشتر پرستاران دانست و گفت: به دلیل روند افزایشی پیری در جامعه، تعداد تخت های بیمارستانی روز به روز در حال افزایش است به همین دلیل نیاز به پرستار روزافزون است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اضافه کرد: امسال نسبت به سال گذشته ورودی بیشتری از دانشجویان پرستاری داشتیم. فضای آموزشی را گسترش داده ایم و برای اولین بار در ترم بهمن ماه سال جاری مجتمع عالی سلامت اسلام آبادغرب پذیرش دانشجوان پرستاری دارد.
وی عنوان کرد: وزارت بهداشت امسال مجوز استخدامی را دریافت کرده که در دو سه ماه آینده به دانشگاهها ابلاغ می شود. عمده این مجوزها برای پرستاران است و آزمون آن انتهای امسال یا اوایل سال آینده انجام خواهد شد.
محمدی با بیان اینکه پرستارانی که در دوران کرونا جانفشانی کرده اند برای جذب آنها امتیاز ویژه ای قائل خواهیم شد، گفت: کرونا اوج ایثارگری و جانفشانی پرستاران بود و جامعه نباید ایثارگری پرستاران را فراموش کند. در روزهای ابتدایی بیماری حتی خانوادهها نیز ترس داشتند که به بیمار کرونایی خود نزدیک شوند ولی پرستاران ما نفس به نفس بیماران در بیمارستان ها بودنند و شهدایی را تقدیم مردم ایران کردند.
وی با بیان اینکه شغلی به ارزشمندی و کرامت پرستار نیست، افزود: پرستاری شغلی سراسر از مهر و محبت است که علاوه بر کار درمانی که انجام میدهند با عشق موجب التیام آلام بیماران می شوند که این توفیق بزرگی است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه افزود: پرستاری شغل مقدسی است که به واسطه دوست داشتن خداوند، مشغول به این کار هستند. پرستاران هم در چشم مردم و هم پیشگاه الهی قرب دارند.
در این مراسم از تعدادی از پرستاران استان کرمانشاه تجلیل شد.
به گزارش ایرنا، هم اینک پنج هزار و ۶۸۰ پرستار در نظام سلامت استان کرمانشاه در بخش های دولتی و خصوصی در حال ارایه خدمت به مردم هستند.
در استان کرمانشاه ۲۶ بیمارستان به ارایه خدمات سلامت محور مشغول هستند که ۱۸ بیمارستان دانشگاهی و هشت بیمارستان غیردانشگاهی (تامین اجتماعی، نظامی و خصوصی) وجود دارد که در این مراکز پرستاران خدمات رسانی می کنند.
در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در مجموع چهار هزار و ۵۶۰ نفر گروه پرستاری مشغول انجام وظیفه هستند که شامل سه هزار و ۳۱۳ نفر پرستار، ۷۰ بهیار، ۳۹۲ نفر کمک پرستار ۴۳۳ نفر هوشبر و ۳۵۲ نفر کارشناس اتاق عمل است. در بخش غیردانشگاهی نیز هزار و ۱۲۰ نفر گروه پرستاری در رده های ۷۰۰ نفر پرستار،۶۴ بهیار، ۱۲۴ کمک پرستار، ۱۳۱ کارشناس اتاق عمل و ۱۰۵ نفر هوشبر به کار اشتغال دارند.