زنجان - ایرنا - مدیرکل مشارکت های اجتماعی و فعالیت های داوطلبانه جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: انتخابات دبیران ۱۴ شبکه تخصصی تشکل ها و سمن های جوانان از ۱۲ تا ۱۷ اذر ماه برگزار خواهد شد.

دکتر مرتضی کامل نواب شامگاه پنجشنبه در دومین رویداد همنا که به میزبانی استان زنجان برگزار شد با بیان اینکه رویکرد اداره کل مشارکت های اجتماعی جوانان توسعه کمی و کیفی سمن ها است افزود: سمن ها و تشکل ها به جهت شناختی و کاری و مهارتی باید تقویت شوند و یکی از اقدامات در این راستا شبکه سازی فعالیت های آن ها است.

وی اظهار داشت: برنامه ریزی شده است ۱۴ شبکه تخصصی تشکل ها و سمن های جوانان در سراسر کشور و در موضوعات کلان تشکیل شود که ۳۱ استان کشور حداقل در یک موضوع دبیرخانه استانی خواهند داشت.
نواب با اشاره به اینکه اگر سمن ها با حوزه فعالیتی مشترک تشکیل شبکه دهند با تبادل اطلاعات و کمک به هم رشد کرده و موفقیت های چشمگیری حاصل خواهد شد از برگزاری انتخابات دبیران شبکه ها در تاریخ ۱۲ تا ۱۷ آذر ماه خبر داد و افزود: جوانانی که در خود توانمندی این کار را می بینند نامزد انتخابات شوند.
مدیرکل مشارکت های اجتماعی و فعالیت های داوطلبانه جوانان اظهار داشت: باید در زمینه گسترش کمی و کیفی سمن ها و تشکل های مردم نهاد نیز همچون دیگر عرصه ها با سرعت بالا و جهادی فعالیت صورت گیرد تا در این زمینه قدرتمند شویم و در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشیم.
وی همچنین با اشاره به اینکه در موضوعات بین الملل نیز فعال هستیم افزود: شبیه سازی اجلاس وزرای میراث فرهنگی از جمله این فعالیت ها بود که انجام شد و تمرینی برای مشارکت های بین المللی بود.

حکومت مردمی حکومتی است که بتواند تشکل های مردمی را با خود همراه کند

استاندار زنجان نیز گفت: دولت و حکومت باید بتواند با تشکل های خود خواسته مردم تعامل داشته باشد چرا که پتانسیل عظیمی در بدنه مردم وجود دارد که بسیار بیشتر از ساختار دولتی است.

محسن افشارچی استاندار زنجان افزود: حکومت مردمی حکومتی است که بتواند تشکل های مردمی را با خود همراه کند و بتواند با تشکل های خود خواسته مردم تعامل داشته باشد چرا که پتانسیل عظیمی در بدنه مردم وجوددارد که بسیار بیشتر از ساختار دولتی است.

وی با اشاره به اینکه در کشور ما تشکل های خود خواسته مردمی کم نیستند تصریح کرد: هیأت های مذهبی که سعی در بهتر کردن زندگی معنوی مردم دارند، خیرین که بهتر کردن زندگی مردم در بخش های مختلف بویژه در حوزه سلامت مردم در استان زنجان فعالند از جمله این تشکل ها هستند.

افشارچی در ادامه بر اهمیت همراهی سمن ها در مسیر اهداف انقلاب اسلامی تاکید کرد و افزود: تلاش جمهوری اسلامی در ۴۰ سال اخیر برای خارج شدن از حالت سلطه پذیری است و در بخش های مختلف نیز به موفقیت های خوبی رسیده است ولی تا رسیدن به مقصود راه بسیاری باقی مانده است.

استاندار زنجان تحریم ها و ناکارآمدی های نقطه ای را از جمله مهم ترین موانع پیشرفت دانسته و اظهار داشت: باید برای خروج کامل از نظام سلطه باید در تمامی عرصه ها و سطوح مختلف قوی شویم.

وی افزود: ما در لبه های مختلفی با نظام سلطه درگیریم که انرژی هسته ای، پیشرفت دیگر علوم، حقوق زنان و کارآمدی بخشی از این درگیری ها است.

هدف نظام جمهوری اسلامی ایجاد تمدن نوین اسلامی است

مدیر کل ورزش و جوانان استان زنجان نیز با بیان اینکه هدف نظام ایجاد تمدن نوین اسلامی است گفت: باید از مدیران،کارگزاران، اندیشمندان و فعالان جوان در مسئولیت ها استفاده کرد تا در راستای اهداف نظام با روحیه انقلابی و عمل جهادی حرکت کنیم.

جواد بازرگان با بیان اینکه هدف نظام ایجاد تمدن نوین اسلامی است اظهار داشت: باید از مدیران،کارگزاران، اندیشمندان و فعالان جوان در مسئولیت ها استفاده کرد تا در راستای اهداف نظام با روحیه انقلابی و عمل جهادی حرکت کنیم.

وی افزود: باید در انتقال اهداف انقلاب به نسل جدید و ایجاد شناخت به تبیین گری پرداخت و مراقبت کرد چرا که اگر این مهم صورت نگیرد دیگران هر طور که بخواهند گذشته را برای جوانان روایت گری خواهند کرد.
بازرگان در ادامه با ابراز امیدواری از ایجاد شبکه های تخصصی سمن ها جوانان گفت: یک سوم جمعیت استان زنجان را جوانان با جمعیتی بالغ بر ۳۶۷ هزار نفر تشکیل می دهند و همچنین استان ۵۱ سمن فعال دارد که در حوزه‌های مختلف کار می کنند و امیدوارم تشکیل این شبکه ها نظم نوینی به فعالیت انها بدهد.