"افشین بازگیر" روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: یکی از روش های تصویب و جذب اعتبار، ارائه آمار و شرح درست شرایط است که مسوولان ملی و استانی با توجه به این مهم و شناخت درست از وضعیت، نسبت به تصویب و تخصیص بودجه اقدام می کنند.
وی بدون اشاره به آمار و ارقام اظهار داشت: برخی مسوولان گذشته به منظور ارایه عملکرد خوب و عالی خود، آمارسازی کرده و شرایط را مطلوب جلوه داده اند و همین امر موجب شده تا ردیف اعتباری برای این بخش ها در سال جاری صفر منظور شود.
وی تصریح کرد: شهرستان چگنی دارای مدارس غیرمستحکم و فرسوده بسیار است اما گزارش نادرست و آمار سازی، موجب صفر شدن اعتبارات این بخش در سرفصل توازن منطقه ای شده است.
بازگیر با تاکید بر اینکه بودجه بر اساس شاخص ها تصویب و توزیع می شود گفت: آمارسازی در خصوص وضعیت اشتغال چگنی و ارائه گزارش مبنی بر مطلوب بودن این شاخص نسبت به متوسط کشوری، یکی دیگر از موارد حذف اعتبارات توازن منطقه ای در این بخش است.
وی افزود: اعتبارات توازن منطقه ای سال ۱۴۰۱ چگنی در حوزه هایی همچون نگهداری و بازسازی راه های اصلی، آبخیزداری، ایستگاه های پمپاژ، آموزش و پرورش عمومی، گردشگری و میراث فرهنگی حذف شده است.
به گفته وی اما در مواردی همچون آبفای شهری و روستایی، طرح هادی، درمان، فوریت های پزشکی، عشایر و فرهنگ و هنر اعتبارات نسبتا خوبی اختصاص یافته است.
شهرستان چگنی با بیش از ۴۰ هزار نفر جمعیت دارای سه بخش مرکزی، شاهیوند و ویسیان و ۹۲ درصد جمعیت آن روستایی است.
تملک سرمایه ای، نفت و توازن منطقه ای سه منبع مهم تامین اعتبار محسوب می شوند.