تهران- ایرنا- ۱۵ قصه‌گو از ایران و ۱۰ قصه‌گو از ۶ کشور جهان به بخش بین‌الملل بیست‌وچهارمین جشنواره قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان راه یافتند.

به گزارش ایرنا از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، بخش بین‌الملل جشنواره قصه‌گویی در دو بخش قصه‌گویان خارجی و قصه‌گویان داخلی برگزار می‌شود.

مسئول کمیته بین‌الملل بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون درباره آمار آثار رسیده به این بخش گفت: در بخش خارجی باتوجه به شرایط از حدود ۴۰۰ نفر که امکان شرکت در مسابقه را داشتند دعوت کردیم که از این تعداد ۵۰ نفر ثبت‌نام کردند. سپس در مجموع ۲۵ قصه دریافت کردیم و در نهایت پس از داوری۱۰ قصه‌گو معرفی شدند.

همایون همدانی افزود: معرفی شدگان بخش خارجی از کشورهای کانادا، ترکیه، آرژانتین، کلمبیا، هند و کنیا هستند.

وی ادامه داد: در بخش داخلی هم ۶۵ نفر که براساس شیوه‌نامه می‌توانستند در بخش بین‌الملل رقابت کنند ثبت‌نام کردند و از این تعداد ۱۵ شرکت‌کننده از استان‌های مختلف برای رقابت در بخش بین‌الملل انتخاب شدند.

مسئول کمیته بین‌الملل جشنواره قصه‌گویی بیان کرد: این دوره از جشنواره با سختی‌های زیادی پیش رفت اما با وجود قطعی اینترنت و مشکلاتی که بود، رکورد خوبی داشتیم. به‌نظرم اگر از تجربه‌های این دوره استفاده کنیم دوره‌های بعد موفق‌تر خواهد بود.

براساس این خبر اسامی راه‌یافتگان داخلی به بخش بین‌الملل جشنواره قصه‌گویی عبارتند از: مهری خسرویان با قصه افسانه گیلگمش از کرمان، محمود خرقانی با قصه شغال دم‌کنده از خراسان رضوی، مرضیه پولادی با قصه عینک از اصفهان، سوسن حیاتی با قصه کریم و اوس کریم از بوشهر، شادی پاکزاد با قصه واقعا جدی جدی از آذربایجان غربی، شبنم سیدی با قصه کک به تنور از کرمان، هادی رفیعی با قصه عنکبوت از زنجان، فاطمه بحرانی با قصه اژدها پرواز کرد از یزد، لیلا خلیفه‌سقا با قصه اتل متل هفت قصه از اردبیل، محسن وظیفه با قصه آراز چوپان از اردبیل، محمدجواد علیمردانی با قصه پهلوان کچل از فارس، مصطفی جعفری‌خوزانی با قصه حرفُ باد از اصفهان، محسن کریمی با قصه به دنبال بخت از قم، زینب موسوی با قصه تویزه‌ پادشاهی از خوزستان و فاطمه غفاری‌سروستانی با قصه کرم سه نقطه از هرمزگان.

همچنین اسامی راه‌یافتگان خارجی به بخش بین‌الملل جشنواره قصه‌گویی عبارتند از: دیپا کی‌ران با قصه‌ موهینی و آجیویکا و دیویا سرکار با قصه آهنگی برای فروش هر دو از هندوستان، گریس ونگاری با قصه در جستجوی شانس و جان نامای موکنی با قصه بزهای بر روی پل هر دو از کنیا، سارا ابو شرر با قصه‌ سارا ابو شرر از کانادا، شیلا توپجام با قصه نمدپوش و شهدا شهین با قصه کلاغ و خار هر دو از کشور ترکیه، مایلی پونس با قصه‌ قدیمی‌ترین بازی و کلودیا مونته‌سینو با قصه اداره بوسه‌های گمشده هر دو از کشور آرژانتین و مائوریتسیو پاتینو با قصه شاهزاده دانا از کشور کلمبیا.

احسان‌ عبدی‌پور، وحید خسروی و سعید مجیدی داوری بخش بین‌الملل را بر عهده داشتند. مسئولیت گروه داوری برعهده همایون همدانی مسئول بخش بین‌الملل جشنواره بود.