عادل مصدقی ظهر شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: محورهای کوهستانی پُرتردد استان از جمله توسکستان (گرگان - شاهرود) و خوشییلاق (آزادشهر - شاهرود) در نوار جنوبی قرار دارند.
وی ادامه داد: از چهارشنبه هفته گذشته، گروههای راهداری این اداره کل به دنبال گزارش ورود سامانه سرد به استان در راهدارخانهها مستقر و آماده ارائه خدمات به رانندگان عبوری از محورهای کوهستانی استان شدهاند.
به گفته وی ورود این سامانه سبب شد تا در محور کوهستانی « درازنو » کردکوی، برف سه سانتیمتر بر روی جاده عبوری نشسته و راهداران مستقر در منطقه کار پاشیدن نمک و شن را به مسافت ۱۰ کیلومتر انجام دادند.
مصدقی همچنین از تقویت سامانه بارشی در استان براساس گزارش هواشناسی از امشب (شنبه) تا یکشنبه شب خبر داد و گفت: اکنون گروههای راهداری به همراه ماشین آلات در منطقه مستقر و آماده بازگشایی محورهای کوهستانی استان هستند.
وی خاطرنشان کرد: رانندگان برای تردد در محورهای ارتباطی به ویژه کوهستانی، از طریق تلفن گویای ۱۴۱ یا شماره تلفن ۰۱۷۳۲۴۸۰۰۱۹ گزارشگیری کنند.
براساس گزارش مسوولان راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای گلستان، در این استان هزار و ۷۰۰ کیلومتر از ۵ هزار و ۲۵۰ کیلومتر راه ارتباطی آن برفگیر و کوهستانی است و در صورت نیاز از تمامی ۲۶ گروه راهداری برای پوشش محورهای ارتباطی در ۱۱ شهرستان استفاده خواهد شد.
کارشناس هواشناسی اداره کل هواشناسی گلستان هم از تقویت ناپایداری سامانه سرد بارشی در استان تا بامداد دوشنبه هفته جاری خبر داد و گفت: دمای استان در این بازه زمانی، کاهش محسوس (حداکثر زیر ۱۰ درجه سانتیگراد) پیشبینی شده و بارش برف هم در نواحی کوهستانی استان خواهیم داشت.
سمیه ملاحی به خبرنگار ایرنا افزود: از بامداد دوشنبه هم تا پایان هفته جاری، ماندگاری سامانه سرد بدون بارش در استان مورد انتظار است.
گلستان با یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت و ساکن در ۳۴ نقطه شهری و بیش از یک هزار روستا و آبادی، از غرب با مازندران، از جنوب با سمنان، از غرب با خراسان شمالی و از شمال با ترکمنستان همسایه بوده و بیشترین مبادی ورودی و خروجی آن هم با استانهای سمنان ( کوهستانی)، مازندران و خراسان شمالی است.