اراک - ایرنا - معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان ملی استاندارد ایران گفت: مردمی‌سازی استاندارد با هدف تقویت اعتماد عمومی رویکرد این سازمان در دولت سیزدهم است.

به گزارش ایرنا، «مهدی اسلام‌پناه» شامگاه شنبه در دیدار با فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی در اراک، افزود: سازمان ملی استاندارد برای دست‌یابی به اهداف خود نیازمند همکاری همه جانبه با سپاه و بسیج است.

وی ادامه داد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با برخورداری از روحیه انقلابی همواره پشتیبان مردم بوده و هست و این رویکرد ارزشمند می‌تواند الگوی رفتاری تمامی دستگاه‌ها باشد.

رئیس سازمان ملی استاندارد بیان مرد: در این سازمان و حوزه تایید صلاحیت، نیازمند تعامل و همکاری سپاه در رده های مختلف تخصصی و مجموعه های متاثر از سپاه هستیم.

اسلام پناه با اشاره به اینکه دیدار با فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی در راستای بیعت مجدد با سپاه پاسداران و بسیج و تقدیر از این نهادهای انقلابی است، گفت: امیدواریم دستاوردهای انقلاب اسلامی به جامعه معرفی و ترویج شود.

استاندار مرکزی نیز در این نشست گفت: مسئولان کشوری در کنار حافظان امنیت کشور حضور دارند که جای تقدیر دارد.

«فرزاد مخلص الائمه» افزود: استان مرکزی به برکت تجربه فرمانده سپاه روح الله و تعامل و هم افزایی اعضای شورای تامین، در اغتشاشات اخیر از استان های آرام بود.

وی با بیان اینکه جای جای زندگی مردم به استاندارد گره خورده است، بیان کرد: سازمان ملی استاندارد با وجود اینکه نهادی تخصصی است اما برای موفقیت در امور، به همراهی و مشارکت مردم نیاز دارد.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی نیز گفت: سپاه به عنوان نهادی انقلابی و بازوی مسلح ولایت فقیه مطرح است و این نهاد انقلابی با حمایت های مردمی در راستای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی با اقتدار گام برمی دارد.

سردار سرتیپ دوم پاسدار «محسن کریمی» افزود: با نگاهی به تاریخ انقلاب اسلامی می توان به نقش موثر سپاه در تمام حوزه ها پی برد و این نهاد انقلابی پس از گذشت ۴۳ سال از عمر نظام‌جمهوری اسلامی چند جهاد را با موفقیت پشت سر گذاشته است.

وی بیان کرد: نخست جهاد انتظامی بود و زمانی که نیروهای مسلح منسجم نبود هسته اولیه سپاه شکل گرفت و در قالب گروههای بسیجی به مردم آموزش های لازم را ارائه کردند.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی دومین جهاد را جهاد اطلاعاتی و امنیتی عنوان کرد و گفت: زمانی که وزارت اطلاعات شکل نگرفته بود و جهاد نظامی(جنگ ۸ ساله) در کشور جریان داشت سپاه پاسداران با تمام قوا در جهت خنثی سازی توطئه های دشمنان گام برداشت و بعد از جنگ نیز در جهاد بازسازی مشارکت گسترده داشت.

سردار کریمی با بیان اینکه در جهاد بازسازی، قرارگاه خاتم الانبیا فعال شد، گفت: در این قرارگاه ۱۵۰ هزار نفر نیرو با تخصص های مختلف در قالب چند قرارگاه فرعی فعال و بیش از هزار طرح بزرگ و کوچک از سوی این قرارگاه انجام شده و این قرارگاه با ۷۲ دانشگاه داخلی و خارجی در ارتباط است.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی جهاد علمی را از دیگر اقدامات سپاه عنوان کرد و گفت: این جهاد پس از انقلاب اتفاق افتاد و با بهره گیری از ظرفیت نخبگان و دانشجویان، تجهیزات نظامی را ساختند که امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی به قدرت مطلق منطقه تبدیل شود.

وی با اشاره به جهاد فرهنگی گفت: به لطف جمهوری اسلامی، رهبری و شهدا همچنان نهاد خانواده در ایران مسنجم است و سپاه با اتکا به مردم نقشه های دشمنان را نقش برآب کرده است.