مدیرعامل معدن سنگ لاشه سنجان از بیتوجهی مسئولان سابق به این بخش گلایه دارد و میگوید: مسئولان در گذشته بر خلاف قوانین حدود ۴۰ تا ۴۵ هکتار از این معدن را به جمعهبازار اختصاص دادند و متاسفانه در ۲۰ هکتار آن هم فضای زندان در حال احداث است.
به گفته «مجید ساعدی» سالانه ۱۱۰ هزار تن سنگ لاشه از این معدن استخراج میشود اما متاسفانه شهرداری هم میخواهد حاشیهنشینان شهر را در محدوده این معدن ساماندهی کند؛ در حالی که صدور سند در محدوده معادن غیرقانونی است.
وی اضافه کرد: این معدن برای ۲۰۰ تا ۲۵۰ نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد کرده و چهار نوع ماده معدنی بکر شامل تراورتن گردویی، مرمر کاهویی، مرمر لمویی تند و مرمر عسلی طرحدار نیز در این معدن وجود دارد که هنوز روی آنها سرمایهگذاری نشده است.
«محمد تقیپور» رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت مراغه در مورد تداوم استخراج سنگ لاشه از این معدن پس از پیروزی انقلاب اسلامی میگوید: این معدن بر اساس مدارک موجود از سال ۱۳۶۰ تا ۱۳۸۰ توسط جهاد سازندگی استحصال شده و استخراج سنگ لاشه آن از سال ۱۳۸۰ به بعد توسط پیمانکار بخش خصوصی ادامه یافته است.
به گفته وی چندین جلسه برای رفع موانع پیشروی این معدن تشکیل و در نهایت مقرر شده است تا شهرداری و دیگر دستگاههای مرتبط نسبت به انتقال جمعهبازار اقدام کنند.
وی ادامه داد: در خصوص ساختمان در حال احداث برای زندان، کاری نمیتوان انجام داد و درخواست بهرهبردار این است که فعالیت زندان در آینده موجب محدودیت در میزان برداشت و تولید این معدن نشود.
تقی پور اعلام کرد: در بحش ساختوسازهای غیرمجاز نیز وضعیت موجود در حال بررسی است و افرادی که در محدوده این معدن زمین تصرف کردهاند خلع ید خواهند شد.