علی جدی روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: رانندگان و مالکان خودروهای سنگین بر اساس مصوبه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی میتوانند با پرداخت پنج درصد از ارزش گمرکی یک دستگاه کامیون وارداتی را پلاکگذاری کنند.
وی افزود: رانندگان کامیون و مالکان دارای کارت هوشمند، واجد شرایط برای واردات و پلاکگذاری خودروهای دست دوم هستند و بر این اساس کامیون های وارداتی با پرداخت پنج درصد ارزش گمرکی خودرو پلاک گذاری می شود و نیاز به اسقاط این خودروها نیست و در این شرایط دلالی برای خرید گواهی اسقاط کامیون های فرسوده حذف می شود.
نایب رییس کمیسون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با واردات کامیون های دست دوم موافق نیست گفت: یکی از مشکلاتی که در واردات و فعالیت خودروهای دست دوم از جمله کامیون وجود دارد، دریافت خدمات پس از فروش است.
وی یادآور شد: شرکت تولیدکننده خودرو ضمانت لازم برای خدمات پس از فروش دارد اما این تعهد در واردات خودروهای دست دوم وجود ندارد و افراد و رانندگان با مشکل روبه رو خواهند شد.
نایب رییس کمیسون صنایع و معادن در مجلس شورای اسلامی افزود: برای واردات خودروهای سنگین نو از جمله اتوبوس، کشنده ها، کامیون، ماشین آلات راهداری و ناوگان معدن پارسال اعتباری در بودجه مصوب شد و امسال هم اعتباری در لایحه پیش بینی می شود.
بر اساس این گزارش رانندگان و مالکان خودروهای باری سنگین که متقاضی استفاده از کامیون های دست دوم وارداتی زیر سه سال هستند، از سال گذشته، گریبانگیر مشکل فعالیت دلالان در این عرصه هستند و فعالیت دلالان موجب شده تا قیمت گواهی اسقاط این ناوگان به شدت افزایش یابد.