تهران- ایرنا- رئیس رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه در سایه اعتراضات گسترده بحرینها برای دیدار با مقامات آل خلیفه به این کشور سفر می کند اما چرا منامه شتابان بدنبال تقویت روابط خود با تل آویو است؟

به گزارش ایرنا، روزنامه "الاخبار" لبنان در گزارشی به وضعیت حکومت بحرین در سطح داخلی و موضوع عادی سازی روابط بین این حکومت با رژیم صهیونیستی و علل تلاش آل خلیفه برای تقویت روابط خود با تل آویو پرداخت و نوشت: اسحاق هرتزوگ رئیس رژیم صهیونیستی قرار است امروز یکشنبه وارد بحرین شود و به نظر می رسد که رژیم آل خلیفه با شهروندان بحرینیِ مخالفِ رژیم صهیونیستی همانند دشمنان خودش برخورد می کند. محکوم کردن عبدالهادی الخواجه فعال سیاسی بارز بازداشت شده نیز به همین خاطر صورت گرفت. او در یکی از دادگاههای آل خلیفه به اتهام «اهانت به دولتی خارجی» که اسرائیل است، محکوم شد. قبل از او نیز شاهد برکناری "می محمد آل خلیفه" عضو خاندان حاکم در ۱۶ ماه ژوئیه گذشته از سمت رئیس سازمان فرهنگ و آثار باستانی بحرین به دلیل دست ندادن با "ایتان نائیه" سفیر رژیم صهیونیستی در منامه بودیم.

اینگونه است که رژیم بحرینی - که اگر دخالت نیروهای سعودی برای سرکوب انتفاضه مردمی در ۱۴ فوریه ۲۰۱۱ در بحرین نبود، همان سال سقوط می کرد- در مسیر افتادن کامل در دامن رژیم صهیونیستی گام برمی دارد تا در مقابل، حمایت های این رژیم و کشورهای غربی را برای ادامه بقا کسب کند زیرا اعتقاد کاملی به بقای رژیم سعودی - که خودش نیاز به حمایت همیشگی دارد- ندارد.

بر این اساس، رژیم آل خلیفه همواره و با سرعت درحال دادن زمام امور بحرین به ویژه در زمینه امنیتی و نظامی به صهیونیست ها و همراه با امضای توافقنامه های تجاری با تل آویو است.

امروز روابط امنیتی و نظامی دشمن صهیونیستی با ابوظبی و منامه به طور چشمگیری افزایش یافته است و رژیم صهیونیستی در سرکوب های مردم بحرین به رژیم آل خلیفه کمک می کند اما این کمک ها خطراتی هم برای خود آل خلفیه به همراه دارد و این مساله اکنون خود را در شبکه های اجتماعی نشان داده است زیرا مردم بحرین به طور گسترده نسبت به سفر رئیس رژیم صهیونیستی به منامه معترض هستند؛ اعتراضی که مسئولان امنیتی صهیونیستی آن را «غیرعادی» دانسته اند زیرا هرتزوگ تهدید به مرگ شده است و همین امر باعث شد که سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی موسوم به "شاباک" تصمیماتی در راستای تقویت نیروهای حفاظتی از هرتزوگ اتخاذ کند.

از این رو، می توان حرکت رژیم آل خلیفه برای عادی سازی کامل روابط با صهیونیست ها را بیانگر بحرانی دانست که این رژیم با مردم خودش دارد. این بحران از زمان آغاز قیام مردمی در ۱۴ فوریه سال ۲۰۱۱ میلادی شروع شده و تا مرحله قطع کامل ارتباط با نمایندگان واقعی مردم بحرین رسیده است که یا در زندان و یا در تبعید به سرمی برند. این درحالی است که برگزاری انتخابات صوری و مهندسی شده اخیر در بحرین در سایه نبود کامل مخالفان در انتخابات نیز منجر به روی کار آمدن پارلمانی شده است که نسخه برابر اصل قدرت حاکم است و این پارلمان فرمایشی کاری را که لازم باشد برای مسیر عادی سازی روابط با دشمن صهیونیستی از طریق وضع قوانین مورد نیاز انجام خواهد داد.