شهرکرد-ایرنا- رییس دانشگاه پیام نور گفت:اولویت پژوهشی این دانشگاه پژوهش‌های کاربردی مورد نیاز جامعه است و برای تحقق این هدف، هدایت پایان‌نامه‌ها به مدیریت‌های اُستانی واگذار شد و مرکز رشد دانشگاه پیام نور در استان‌ها دایر می‌شود.

به گزارش ایرنا،ابراهیم تقی‌زاده روز یکشنبه در نشست مشترک با اعضای هیات‌علمی و کارکنان دانشگاه‌های پیام نور چهارمحال و بختیاری در سالن همایش‌های دانشگاه پیام نور مرکز شهرکرد افزود: اولویت پژوهشی دانشگاه پیام‌نور پژوهش‌های کاربردی و تحقیقاتی است که در راستای حل مشکلات مردم و مورد نیاز جامعه باشد و اگر رساله و یا تالیفاتی بدون استفاده تنها در قفسه دانشگاه‌ها بماند، هدر رفت بیت المال و اتلاف منابع کشور است.

وی ادامه داد: هدایت پایان‌نامه‌ها، رساله‌ها و کارهای پژوهشی دانشگاه پیام‌نور بر عهده مدیریت‌های استانی قرار داده شد است تا با تعامل با دستگاه‌ها و نهادهای استانی موضوعات مهم و مفید فایده برای جامعه شناسایی و در قالب پایان‌نامه‌ها و کارهای پژوهشی به اعضای هیات‌های علمی و دانشجویان دانشگاه ارجاع شود.

تقی‌زاده تاکید کرد: دانشگاه پیام نور به‌ دنبال ایجاد حداقل یک مرکز رشد فناوری در هر یک از اُستان‌های کشور است و این مراکز با دریافت مجوز از معاونت پژوهشی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور تاسیس می شوند.

وی یادآور شد: دانشگاه پیام‌نور با داشتن سه هزار و ۸۰۰ عضو هیات‌علمی و افزون بر ۱۰ هزار استاد مدعو، ظرفیت بزرگی برای انجام کارهای پژوهشی و آموزشی دارد و این دانشگاه با عقد تفاهم‌نامه‌هایی با وزارتخانه‌ها، دستگاه‌ها و نهادها اقدام به اجرای طرح‌هی پژوهشی و آموزشی می‌کند.

تقی‌زاده تاکید کرد: دانشگاه پیام‌نور در بیش از ۴۰۰ شهر و شهرستان کشور فعال است و با حدو ۱۲ هزار کارمند و عضوهیات علمی بزرگترین دانشگاه دولتی کشور است که کمترین هزینه را به دولت تحمیل می‌کند و اثربخشی خوبی در آموزش عالی کشور داشته است.

رییس دانشگاه پیام‌نور گفت: امسال دانشگاه پیام‌نور در رتبه بندی پایگاه(ISI) "آی. ای. سی" شانزدهمین دانشگاه برتر در بین ۲۵۰ واحد دانشگاهی کشور شد و برنامه‌ریزی‌های لازم برای کسب رتبه زیر ۱۰ برای سال‌های آینده انجام شده است.

تقی‌زاده اظهار داشت: امسال بر اساس نظام رتبه‌بندی بین‌المللی "بیومتریک" رتبه دانشگاه پیام‌نور با ارتقای ۱۰۰۰ رتبه‌ای در جایگاه هزار و ۳۰۰ قرار گرفت و با توجه به آنکه دانشگاه‌های مطرح دنیا به طور معمول دانشجویان دانشگاه‌هایی با رتبه زیر ۲ هزار و یا هزار و 500 را جذب می‌کنند، می‌توان پی به جایگاه دانشگاه پیام‌نور برد و برنامه‌ریزی‌ها برای رسیدن به رتبه زیر یک هزار در سال‌های آینده انجام شده است.

وی تاکید کرد: معاونت آموزشی دانشگاه پیام‌نور بدنبال ایجاد رشته‌های کاربردی، مهارتی و مورد نیاز استان‌ها با توجه به بافت فرهنگی و اجتماعی است و سیستم آموزشی دانشگاه پیام‌نور به‌صورت ترکیبی است و کلاس‌ها به‌ صورت‌های مجازی، نیمه حضوری و حضوری کامل برگزار می‌‍شود.

تقی‌زاده یادآور شد: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پذیرش دانشجویان خارجی و بین‌الملل را در سطح جهان به دانشگاه پیام‌نور محول کرده است و این دانشگاه ۱۶ نمایندگی در خارج از کشور دارد.

وی به آمار بالای پذیرش فارغ‌التحصیلان دانشگاه پیام‌نور در مقاطع بالاتر اشاره کرد و گفت: ۳۰ درصد پذیرفته‌شدگان دانشگاه‌های مطرح کشور را دانش‌آموختگان دانشگاه پیام‌نور تشکیل می‌دهند و در آزمون‌های رقابتی، دانشجویان این دانشگاه رتبه‌های خوبی کسب می کنند.

تقی‌زاده تاکید کرد: دانشگاه پیام‌نور به‌دنبال حفظ نظام آموزشی ترکیبی است و توجه به منبع محوری در دانشگاه پیام‌نور موجب شده دانشجویان و دانش‌آموختگان این دانشگاه بهترین نتایج را در آزمون های رقابتی کسب کنند.

وی خاطرنشان کرد:دانشگاه پیام‌نور با حفظ روش منبع محوری در عین حال به دنبال ایجاد فضای دانشگاهی با پویایی و نشاط بیشتر برای دانشجویان و حضور موثرتر اعضای هیات علمی است.

به گزارش ایرنا، بیش از هفت هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در دانشگاه پیام نور چهارمحال و بختیاری مشغول به تحصیل هستند.