مهدی برامکی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اعتبار مورد نیاز برای اجرای ۲۰۲ طرح در هشت پهنه حاشیه شهر به علاوه منطقه اسماعیل آباد حدود هفت هزار میلیارد تومان است که نیمی از این بودجه را شهرداری مشهد تامین می کند و زمان اجرای طرح ها نیز سه ساله و تا پایان سال ۱۴۰۴ است.
وی ادامه داد: مطابق قانون، دستگاه های اجرایی موظف هستند ۳۰ درصد از بودجه منابع سالانه خود را در حاشیه شهر هزینه کنند و بخش دیگر بودجه این ۲۰۲ طرح را نیز اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی در قالب طرح واگذاری زمین، تغییر کاربری و سرمایه گذاری تامین می کند.
معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندار مشهد گفت: تاکنون شهرداری مشهد ۴۸ طرح ، شرکت برق ۹طرح، اداره مخابرات پنج طرح، دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۱۰ طرح و اداره کل فنی حرفه ای یک طرح و در مجموع ۷۳ طرح را به پایان رسانده اند.
برامکی افزود:طی سه سال آینده ستاد بازآفرینی محلات مشهد ۶۸ طرح، دستگاه های اجرایی ۵۱ طرح، شهرداری مشهد ۶۹ طرح و نهادها و ارگانهای حمایتی خیرین نیز ۱۴ طرح در قالب سند تحول حاشیه شهر مشهد اجرا می کنند.
وی ادامه داد:طرح هایی که تا کنون به بهره برداری رسیده اند زودبازده هستند و تا پایان سال نیز تعدادی دیگری پروژه نیز از این دست به بهره برداری خواهد رسید.
معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندار مشهد به احداث بیمارستان ۵۵۰ تختخوابی حاشیه شهر، طرح های در حال احداث آب و فاصلاب، نوسازی مدارس و کمیته امداد اشاره کرد و افزود: بسیاری از طرح ها بلند مدت و زیرساختی هستند و اصولا تکمیل آنها زمان بر است و برخی دیگر نیز با پیشرفت ۵۰ درصد در حال اجرا هستند.
برامکی افزود: آغاز به کار و اجرای برخی طرح ها نیز وابسته به فروش زمین و سرمایه گذاری در این پهنه است و همچنان راه و شهرسازی در گیرو دار عقد قرارداد با سرمایه گذاران در این بخش است.