به گزارش ایرنا، «سید عباس» در حاشیه مراسم روز ملی بیمه در پاسخ به خبرنگار ایرنا درباره عدم پرداخت تسهیلات در نظام بانکی اظهار کرد: پرداخت تسهیلات در نظام بانکی متوقف نشده و بانکها میتوانند پس از تامین مالی به تعهدات خود عمل کنند. پرداخت وام تا پایان سال ادامه دارد و نسبت به سال گذشته نیز بیشتر میشود.
وی تصریح کرد: بانک مرکزی اخذ سپرده برای پرداخت تسهیلات را ممنوع اعلام کرده است و بانکها تحت پوشش سیاستهای وزارت اقتصاد به وظایف خود عمل میکنند و باید سیاستهای دولت را اجرایی کنند و فرایند پرداخت تسهیلات تسریع میشود.
وزارت اقتصاد مخالف پرداخت وام مسکن نیست
معاون وزیر اقتصاد درباره پرداخت تسهیلات در بخش مسکن و موضعگیری وزارت اقتصاد در این امر، گفت: وزارت امور اقتصادی و دارایی تامین منابع مالی مسکن را پیگیری میکند و فرآیندی دارد که از درخواست مردم شروع میشود و به صندوق برود و در وزارت راه و مسکن در سامانه ثبت شود و بعد به بانکها اعلام شود تا بانکها به آن عمل کنند. پس از اینکه به شبکه بانکی رسید شبکه بانکی پرداختهای خود را انجام میدهد.
وی ادامه داد: طبقهبندی پرداخت تسهیلات به این معنی است که طبقهبندی پرداخت تسهیلات طبقهبندی است که برای مثال بخشی از پرداختها در بخشهای دیگر اقتصاد انجام میشود در طبقهبندی صنعت ثبت میشود در حالی که باید در طبقهبندی مسکن ثبت شود.
حسینی درباره همایش بیمه نیز گفت: مهمترین بحث در حوزه بیمه ضرورتهای اصلاح برخی قوانین است که در لایحه بودجه سال آینده و برنامه هفتم توسعه لحاظ میشود تا خدمت بهترین به مردم ارائه کنند.
وی بیان کرد: کارگروههای مختلفی در دولت، وزارتخانهها برای اصلاح قوانین وجود دارد و تلاش میکنیم با اصلاحات موردنظر فعالان صنعت بیمه مسیر خدمت را فراهم کنیم.
معاون وزیر اقتصاد اظهار داشت: یکی از دغدغهها بیمه شخص ثالث، هزینههایی است که از محل درآمدهای بیمه شخص ثالث به خارج از صنعت بیمه پرداخت میشود و دولت و مجلس آمادگی دارد نسبت به اصلاح قانون و هدفمند کردن پرداختهایی که از صنعت بیمه خارج میشود و در بخشهای دیگر هزینه میشود، را بهینه کند تا مردم از آن بهرهمند شوند.