به گزارش ایرنا، «مهدی اسلام پناه» روز یکشنبه در نشست شورای استاندارد استان مرکزی افزود: با توجه به فعالیت صنایع مختلف در استان مرکزی، از گذشته به عنوان استان صنعتی مطرح بوده اما رشد تولید ناخالص داخلی استان با توجه به ظرفیت های موجود هنوز به حد استاندارد خود نرسیده و استان مقیاس خود را پیدا نکرده است.
وی تاکید کرد: مسائلی از جمله هوای پاک جز حقوق عامه مردم است و مصرف سوخت استاندارد از مواردی است که در رشد این مهم نقش به سزایی دارد.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران گفت: تولید آرد استاندارد و نان کامل حق مردم است و کیفیت و میزان رضایتمندی مردم ناظر بر تکلیف محور بودن ما در برابر قانون است و ادای خدمت به استاندارد، ادای قانون است.
وی عنوان کرد: ساختمان استاندارد نیازمند پاس کردن فرایند قانون است تا متروپلی که هنوز بعد از چند ماه در حال ریزش است دیگر ریزش نداشته باشد، متروپل مربوط به دولت قبل است که هنوز تلفات می دهد.
معاون رئیس جمهور افزود: ساختمان استاندارد به ذخیره انرژی کمک می کند و بحران ناترازی آن می تواند کشور را به چالش بکشاند.
اسلام پناه خاطر نشان کرد: میزان پرداختی های کارکنان استاندارد در استان مناسب نیست و نیاز است سازمان برنامه و بودجه در این خصوص به صورت ویژه ورود کند.
وی گفت: ساختمان استاندارد، نیاز به آسانسور و موتور خانه و تاسیسات استاندارد دارد و تنها نباید از بتن و وسایل استاندارد بهره گیری کرد.
خدمت با کیفیت به مرم امیدآفرینی را افزایش میدهد
مدیر اداره کل استاندارد استان مرکزی گفت: رویکرد مسئله محوری برای دستیابی به وضعیت مطلوب در اولویت است و این مهم باید مورد توجه باشد.
سید «سعید میرنظامی» افزود: احیای قانون تقویت و توسعه استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران در دولت سیزدهم تعیین تکلیف شد هر چند این قانون جدید نیست و باید از ظرفیت های معطل مانده این قانون بیشترین بهره گیری شود و در ارائه خدمات مناسب به مردم مورد توجه باشد.
وی امیدآفرینی را ابرپروژه دولت مردمی سیزدهم عنوان کرد و گفت: به طور حتم ارائه خدمات با کیفیت به مردم امیدآفرینی را به همراه دارد و این مهم در سازمان ملی استاندارد در دولت سرلوحه اقدامات قرار دارد.
مدیر کل استاندارد استان مرکزی با بیان اینکه توجه به سلامت و ایمنی مردم از اهمیت ویژه ای برخوردار است گفت: تمام دستگاه های اجرایی ذیربط باید تعامل و همکاری لازم با اداره کل استاندارد استان باشند.
میرنظامی افزود: توجه به مباحث ایمنی، بهداشت و محیط زیست نیز دستور کار ویژه است همچنین این ارگان در خصوص استانداردسازی تجهیزات و زمینهای بازی نیز با جدیت ورود کرده است.
وی بیان کرد: استان مرکزی ۲۴۱ زمین بازی دارد که از این تعداد، ۱۵ زمین توسط تیم های بازرسی و ۱۴ زمین توسط اداره کل استاندارد مورد بازرسی قرار گرفته و ۱۳۴ مورد از تجهیزات نیز بازرسی شد، شهرداری ها ملزم به استانداردسازی تجهیزات تفریحی هستند.
مدیرکل استاندارد استان مرکزی با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون مکاتبات زیادی با دادستانی ها، معاونت هماهنگی امور عمرانی و فرمانداری و شهرداری در خصوص استانداردسازی تجهیزات و زمین بازی انجام شده است، گفت: در خصوص استانداردسازی آسانسورهای اماکن دولتی و عمومی نیز مقرر شد در بازه زمانی یک ماه اطلاعات تمامی آسانسورهای عمومی در سامانه درج و ظرف چهار ماه نسبت به استانداردسازی آنها اقدام شود.
میرنظامی خاطرنشان کرد: استانداردسازی آسانسور امری اجباری است و بر همین اساس طبق دستور دادستان، چنانچه در بازه زمانی تعیین شده برای استانداردسازی اقدام نشود از سوی مرجع قضایی اقدام و آسانسور مهر و موم می شود.