محمود حق دوست روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در بندرگناوه افزود: آموزگاران این پایهها، میتوانند برخی از دروس نظیر فارسی، ریاضی و علوم یا تلفیقی از آنها را حداقل در چهار دقیقه و حداکثر ۱۰ دقیقه در قالب تئاتر و نمایش استخراج و به دانشآموزان انتقال دهند.
وی گفت: آثار ارایه شده آموزگاران در سامانه ای که تعریف شده باید بارگزاری شود و آموزش و پرورش نیز از برترین ها تقدیر و آثار آنها برای کسب مقام به مرکز کشور ارسال خواهد شد.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر ادامه داد: باتوجه به اینکه در ایام کرونا، دانش آموزان از مدرسه و کارهای تربیتی، پرورشی و مهارتی فاصله داشتند برای آموزش بیشتر مهارتهای زندگی آنها برنامه های مناسبی نظیر یک روز بدون کتاب در مدارس استان تحت عنوان اردوهای تربیتی یک روزه با حضور اولیا و دانش آموزان و مربیان تدارک دیده شده و درحال انجام است.
حق دوست گفت: آموزش و پرورش و معاونت پرورشی و فرهنگی استان بوشهر، برمبنای سند تحول بنیادین به دنبال این است که تربیت تمام ساعتی را در مدارس عملیاتی کند.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر افزود: در این راستا باید دانش آموزانی را تربیت کنیم که برمبنای سند تحول بنیادین در حد تراز انقلاب اسلامی و در نهایت محصول نهایی آن رسیدن به حیات طیبه و خداشناسی و خودشناسی باشد تا به جهان آخرت ایمان و اعتقاد داشته باشند.
وی به دیگر برنامههای آموزش و پرورش در حوزه پرورشی و تربیتی اشاره کرد و گفت: مدرسه، دانش آموز و خانواده تراز انقلاب اسلامی، اردوی راهیان نور، مبانی تقویت هویت ملی و مذهبی و قرآنی و ارزشی از عمده برنامه های دردست اجرا است.
حق دوست یادآورشد: ۲۷ دارالقرآن در استان بوشهر در حوزه مفاهیم قرآنی شامل روخوانی و روان خوانی برنامههای متعددی پیش بینی و اجرا میکنند.
وی افزود: برپایی اردوهای راهیان پیشرفت از مطالبه رئیس جمهور از دیگر برنامه های این مجموعه است تا بتوانیم دانش آموزان را در قالب بازدید از صنایع مختلف و دفاعی و مراکز مهم تولیدی با دستاوردهای انقلاب آشنا کنیم.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: هر چه بتوانیم در حوزه اردوها، گام های بلندی برداریم، بیشتر می توانیم موفق تر عمل کنیم زیرا که مفاهیم تربیتی در کلاس درس در حد لازم جواب نداده است.
وی یادآورشد: برنامه اردوی راهیان پیشرفت استان بوشهر به عنوان اولین استان در کشور از شهرستان گناوه شروع شده و در دیگر شهرهای این استان تداوم یافته است.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر دارای ۲۰ هزار دانش آموز است.