محمدرضا انصاری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: نگاه جدید سازمان فنی و حرفهای به امر آموزش، ارتقای مهارت استراتژی سازمان در راستای تقاضا محوری و افزایش بهره وری است و با توجه به افزایش شمار دانشجویان و فارغ التحصیلان فاقد مهارت بر تحقق شعار هر دانشجو یک مهارت تاکید دارد.
وی با بیان اینکه ایجاد مراکز تی ام سی(مشاوره و هدایت شغلی) در دانشگاه آزاد اسلامی اهمیت زیادی دارد، اظهار داشت: با هدایت شغلی دانشجویان و سنجش مهارت پیش از فارغ التحصیلی در یک رشته مهارتی خاص متناسب با رشته دانشگاهی زمینه مهارت آموزی از بدو ورود به دانشگاه تا بالاترین سطح مدرک دانشگاهی فراهم می شود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان زنجان در زمینه همکاری و آمادگی خود برای ارائه تسهیلات جزء ۳ بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ به دانشگاه آزاد زنجان ادامه داد: در اختیار قرار دادن کارگاههای مراکز آموزشی برای آموزش دانشجویان، ارائه مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد در قالب حقوقی از جمله این اقدامات است.
وی اظهار داشت: سنجش مهارت دانشجویان پیش از پایان تحصیلات، ارائه آی دی کارت به اساتید و مدرسان واجد شرایط دانشگاه آزاد، صدور گواهینامه مهارتی برای دانشجویان، بازدید دانشجویان از مراکز و کارگاههای آموزشی درقالب تورهای مربوطه از دیگر اقدامات این بخش محسوب می شود.
انصاری خاطرنشان کرد: اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان با داشتن ۱۳ مرکز دولتی، یک مرکز جوار دانشگاهی و ۲۳۰ آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد از ظرفیت و توانمندی بالایی برای ارائه خدمات آموزش مهارتی به گروههای هدف به ویژه دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی در قالب طرح های " کحاد و نخلستان " است.
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۹
زنجان - ایرنا - مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان زنجان گفت: ایجاد مراکز مشاوره و هدایت شغلی، زمینه آشنایی فارغ التحصیلان دانشگاهی با مهارت های فنی و حرفه ای و هدایت شغلی آنان را فراهم می کند که این مهم هم اکنون در دانشگاههای استان مورد توجه قرار گرفته است.