اردبیل - ایرنا - فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) اردبیل با تاکید بر اینکه جامعه قدردانی تلاش‌های ارزشمند پرستاران است، گفت: ایثارگری و فداکاری پرستاران در دوران دفاع مقدس و مقابله با کرونا باید به نسل‌های آینده منتقل شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، سردار غلامحسین‌محمدی اصل پیش از ظهر امروز در همایش روز پرستار که با حضور پیشکسوتان عرصه سلامت و بهداشت و درمان برگزار شد، با تبریک روز پرستار و گرامیداشت یاد و خاطره ۵۹ شهید مدافع حریم امنیت و سلامت دوران دفاع مقدس و شهدای عرصه سلامت استان اظهار کرد: نامگذاری ولادت با سعادت این بانوی مکرم به‌عنوان روز پرستار افتخاری بزرگ برای جامعه پرستاری است چرا که پرستاران همچون فرشته نجات انسان‌ها از هیچ تلاشی برای کمک به انسان‌های محتاج دریغ نمی‌کنند به همین سبب جامعه ما قدردان تلاش‌های ارزشمند پرستاران است.

دبیرکل کنگره ۳۴۰۰ شهید استان اردبیل ضمن ارج نهادن به تلاش‌های جهادگونه پرستاران ادامه داد: کار سخت اجر بیشتر و ارزش بیشتر دارد و پرستاران مایه امنیت خاطر بیماران در بستر بیماری هستند همراهان بیمار هم از بابت پرستاری بیمارشان راحت است.

فرمانده سپاه استان اردبیل پرستاران را سنگرسازان بی سنگر عنوان کرد و گفت: کادر درمان و پرستاران در دوران دفاع مقدس چه به صورت سازمانی و چه غیرسازمانی برای حفظ توان جسمی رزمندگان و درمان و رسیدگی به مشکلات مجروحان و جانبازان در صحنه‌های عملیات حضور پیدا کردند.

وی با بیان اینکه حقیقت دوران دفاع مقدس غیرقابل انکار است، ادامه داد: باید به نسل‌های آتی از جان‌نثاری و فداکاری پرستاران گفت، چرا که این جهادگران در یک دستشان وسایل امدادی برای طبابت و تیمار نمودن بیماران و مجروحین بود و در یک دست سلاح برای دفاع از میهن اسلامی داشتند.

یادگار دوران هشت سال دفاع مقدس افزود: در دوران دفاع مقدس بارها دیده شد که پرستاران و پزشکان ماسک ضدشیمیایی خود را در آوردند و به صورت مجروحین بستند و در دوران کرونا در زمان کمبود ماسک در کنار بیماران حاضر شدند تا نجات بخش جان بیماران باشند.

فرمانده سپاه استان اردبیل به از جان گذشتگی‌های پرستاران و کادر درمان و همچنین طلاب و روحانیونی که به صورت جهادی برای مهار این بیماری تلاش می‌کردند و کمک حال پرستاران در دوران کرونا بودند اشاره کرد و گفت: پرستاران در این دوران از جان خود گذشتند، اما تا پای جان در کنار بیماران کرونایی ایستادند.

دکتر علی محمدیان اردی ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل هم در این مراسم با تبریک روز پرستار اظهار داشت: در حوزه سلامت و بهداشت و درمان در دوران هشت سال دفاع مقدس و از ابتدای جنگ شاهد عرصه خدمات پزشکی و پیراپزشکی سپاه و بسیج بودیم که در سنگر اول رزم و محافظت، درمان، امدادرسانی و امداد رزمی به مجروحان جنگی بودند.

وی افزود: در ایام بیماری کرونا دانشگاه علوم پزشکی با کمک و حضور بسیج جامعه پزشکی و معاونت بهداشت و درمان سپاه در قالب قرارگاه شهید حاج قاسم سلیمانی توانست در حوزه درمان، پیشگیری و واکسیناسیون و هم در حوزه اقدامات محله محور و شناسایی بیماران و درمان بیماران موفق شود و این بیماری با همت همه جامعه پزشکی و بسیج جامعه پزشکی و بهداشت درمان سپاه کنترل شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: درمانگاه‌های سپاه و بسیج در سراسر استان اردبیل مامن و پناهگاهی برای یاری رساندن به درمان همه مردم بخصوص بیمارانی که از نظر اقتصادی دچار مشکل هستند و بیمارانی که از نظر حوزه بهداشت درمان و دارو و خدمات فراتر از آنها به صورت حمایتی در خانه های بیماران انجام می شد.

وی به ضرورت وجود بیمارستان سپاه در اردبیل تاکید داشت و گفت: امیدواریم مثل بسیاری از استان‌ها بیمارستان سپاه در استان اردبیل احداث شود و شاهد خدمات فوق تخصص بیشتری از این عزیزان در این عرصه باشیم.

در پایان این همایش با اهدای تمثال مبارک شهید کریمی و اهدای لوح از پدر معظم شهید والامقام عبدالرئوف کریمی تجلیل بعمل آمد.