کرمانشاه - ایرنا- مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کرمانشاه با اشاره به لزوم توسعه خدمات ارتباطی و فراهم نمودن دسترسی اهالی روستاها به خدمات فناوری اطلاعات، گفت: با اجرای این طرح، بستر ارتباطی ۴۰۲ خانوار روستایی در شهرستان های‌ ثلاث باباجانی، جوانرود، روانسر و پاوه به شبکه ملی اطلاعات برقرار شد.

«سید ابوالفضل محمدی» روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با تلاش صورت گرفته توسط اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه و اپراتورهای سیار، ۱۰ روستای شهرستان های‌ ثلاث باباجانی، جوانرود، روانسر و پاوه از طریق احداث سایت جدید و ارتقای تکنولوژی توسط اپراتورها همراه اول و ایرانسل به خدمات اینترنت پرسرعت دسترسی پیدا کردند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه در ادامه گفت: در بازه زمانی کمتر از یک سال اخیر، تعداد ۲۵ روستای شهرستان یاد شده به اینترنت پرسرعت متصل شده اند که از این تعداد ۱۰ روستای قلاین، چناران، حشمر، تازه ابادمیرکی، دره یاب، شش بیدعلیا، شاینگان، کانی پاشا، مهرگان و بیدرواز به تازگی از خدمات مذکور بهره مند شده اند.

شهرستان های‌ ثلاث باباجانی، جوانرود، روانسر و پاوه دارای ۲۶۳ روستای بالای ۲۰ خانوار می باشد که از این تعداد ۲۵۹ روستا به خدمات تلفن روستایی، ۲۶۰ روستا دارای پوشش همراه و همچنین تعداد ۲۲۵ روستا دارای پوشش اینترنت بوده و باقی روستاها در برنامه های پوششی وزارت ارتباطات لحاظ شده است.

منطقه اورامانات شامل شهرستان های ثلاث باباجانی، جوانرود، روانسر و پاوه با بیش از ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در شمال غربی کرمانشاه واقع شده است.

فعالسازی پتانسیل بخش خصوصی لازمه تحقق اهداف اقتصاد دیجیتال است

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه در ادامه سخنانش به برنامه های این اداره کل در راستای ایجاد اشتغال اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین راه‌های برون رفت استان از مشکلات بیکاری ایجاد ظرفیت‌های جدید و بازارهای جدید مبتنی بر فناوری اطلاعات است.

محمدی با اشاره به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های نقاط گردشگری موجود در استان، راه‌اندازی پورتال گردشگری با نگاهی متفاوت و داشتن قابلیت‌های فناوری اطلاعات در هوشمندسازی برخی خدمات، این حوزه را حیاتی تلقی کرد و همچنین بر ضرورت تعیین پروژه‌های اولویت‌دار در بخش‌های مختلف از جمله گردشگری، صنایع دستی و کشاورزی تاکید کرد.

به گزارش ایرنا؛ براساس گزارش مرکز آمار نرخ بیکاری استان کرمانشاه که در بهار امسال ۱۵.۴ درصد بود در تابستان سال جاری به ۱۳.۶ درصد کاهش یافت.

بر اساس آخرین آمار رسمی، استان کرمانشاه ۹۸ هزار بیکار دارد که از این تعداد ۳۸ هزار نفر معادل ۴۰ درصد دانش آموختگان دانشگاهی هستند.

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان ساکن هستند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می‌کنند.