به گزارش ایرنا، «غلامحسین حسینی نیا»، ایجاد نشاط در جامعه کارگری و تغییرات مثبت رفتاری، افزایش بهرهوری و کارایی تحرک اجتماعی، پیشرفت شغلی، گسترش خلاقیت و نوآوری، کسب و انتقال تجربه و آشنایی با استانداردهای جدید مهارت از مزایای برگزاری این مسابقات برشمرد.
وی شناسایی و کشف استعدادهای برتر مهارتی را از دیگر مزایای برگزاری مسابقات خواند و بیان داشت: برگزاری مسابقات مهارت میان شاغلین کارخانهها و بنگاههای اقتصادی در زمینههای مختلف تخصصی و حرفهای فرصتی را برای معرفی بنگاههای اقتصادی متعهد به مهارتآموزان فراهم میکند و موجب توسعه برند و گسترش بازار در سطح ملی و بینالمللی میشود.
معاون وزیر کار، قدرت و توان مهارت کارگران در ایجاد تحول اقتصادی و ارتقای بهرهوری، را باور این سازمان دانست و اظهار داشت: مسابقات ملی مهارت کارگران ایران را بر اساس استانداردهای بینالمللی بهصورت سالانه برگزار میشود و از مشارکت بنگاههای اقتصادی در برگزاری نخستین دوره مسابقات ملی مهارت کارگران استقبال میکنیم.
وی تصریح کرد: مسابقات در سه گروه ماشینکاری صنعتی، طراحی مهندسی و جوشکاری برگزار میشود و علاقهمندان به شرکت در این مسابقات میتوانند از ۱۵ آذرماه تا ۱۰ دی ماه به وبسایت www.worldskills.ir/news/iwsc مراجعه و نسبت به معرفی تیمها اقدام کنند.
حسینی نیا با بیان این که هیچگونه محدودیتی برای معرفی تیم در ۱۰ رشته مسابقات برای هر بنگاه اقتصادی وجود ندارد، اظهار داشت: رشتههای (تراشکاری یونیورسال، فرزکاری یونیورسال، تراشکاری CNC و فرزکاریCNC) در گروه ماشینکاری صنعتی، (جوشکاری SMAW، جوشکاری با گاز محافظ CO۲ و جوشکاری با گاز محافظ آرگون) در گروه جوشکاری و (طراحی قطعات صنعتی به کمک نرمافزار SOLIDWORKS، طراحی قطعات صنعتی به کمک نرمافزار CATIA و برنامهنویسی PLC) در گروه مهندسی از رشتههای این دوره از مسابقات است.
وی خاطرنشان ساخت: با اعطای مدال طلا، نقره و برنز به همراه جوایز نفیس به نفرات اول تا سوم هر رشته، از برگزیدگان مسابقات ملی مهارت کارگران ایران تجلیل میشود و علاوهبرآن برای برگزیدگان کارت مربیگری و آزمون گری سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور و گواهینامه حضور در مسابقات مذکور صادر خواهد شد.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، حضور حامیان، را پشتوانهای محکم برای سازمان آموزش فنی و حرفهای در تحقق اهداف و مسئولیتهای محوله در مسیر خدمتگزاری به مردم عنوان کرد و افزود: بنگاههای اقتصادی حامی این رویداد میتوانند از امتیازات ماده ۶ آییننامه اجرایی قانون نحوه کمکهای اشخاص حقیقی و حقوقی به سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور (مصوب هیات وزیران در ۱۹ مردادماه ) بهرهمند شوند.
حسینی نیا خاطرنشان ساخت: بنگاههای اقتصادی میتوانند درخواست مکتوب خود جهت کمک و مشارکت در تأمین ابزار کارگاهی، مواد اولیه و مصرفی آموزش، آزمونهای عملی و مجازی و سایر موارد موردنیاز را از ۱۵ آذر ماه تا ۱۰ دی ماه امسال به سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور ارائه دهند.