به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری تاس، وی گفت: روسیه باید به اهدافش دست یابد و به آنها خواهد رسید.
وی در پاسخ به سخنان آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا مبنی بر تمایل واشنگتن به برقراری صلحی پایدار در اوکراین افزود: نتیجه آنچه در حال روی دادن است، باید صلحی عادلانه و پایدار باشد. ما می توانیم با این مساله موافق باشیم.
پسکوف با اشاره به اینکه مسکو این مساله را بیش از یکبار عنوان کرده است، در عین حال گفت: اما در مورد چشم انداز هر گونه مذاکره ای، ما در حال حاضر هیچ چشم اندازی مشاهده نمی کنیم.
سخنگوی کرملین در پاسخ به این پرسش که برای ایجاد چشم انداز انجام مذاکرات چه اتفاقی باید روی دهد، توضیح داد که اهداف عملیات ویژه نظامی باید تحقق یابد.
عملیات نظامی ویژه روسیه ۲۴ فوریه برابر با ۵ اسفند ۱۴۰۰ آغاز شد. از آن زمان به بعد، بسته های تحریمی اتحادیه اروپا یکی پس از دیگری مسکو را هدف قرار گرفت تا اقتصاد روسیه را تحت فشار قرار دهد و توان نظامی این کشور را تضعیف کند.
اتحادیه اروپا تاکنون هشت بسته تحریمی علیه روسیه اعمال کرده است. در چارچوب هشتمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا، از دسامبر ۲۰۲۲ انتقال نفت خام روسیه به کشورهای ثالث از طریق دریا، ارائه خدمات فنی و تأمین مالی این کار ممنوع خواهد بود. همچنین از فوریه ۲۰۲۳ انتقال تمام فرآوردههای نفتی روسیه به کشورهای ثالث و ارائه خدمات فوق ممنوع خواهد بود.
بر اساس تحریمها و محدودیتهای جدید، معافیتی موسوم به «قیمت حداکثری» برای انتقال نفت و محصولات نفتی روسیه اعمال خواهد شد.
بنا به هشتمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه، افرادی که تحریمهای این اتحادیه علیه مسکو را نقض کنند یا روند دور زدن آن را تسهیل کنند، تحریم خواهند شد.