به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از تارنمای شبکه تلویزیونی تلهسور، این سه سازمان، گزارشی مشترک در سانتیاگو شیلی، با عنوان «به سوی امنیت غذایی و تغذیه پایدار در آمریکای لاتین و کارائیب در پاسخ به بحران جهانی غذا» ارائه کردند که این سند تایید میکند شمار افراد گرسنه در این منطقه از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱، ۱۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر افزایش یافته و به ۵۶ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر رسیده است.
بر اساس این گزارش، افزایش قیمت محصولات اساسی ناشی از بحران جهانی از جمله دلایل اصلی این مسئله است.
نهادهای سازمان ملل تصریح کردند که در سال گذشته (۲۰۲۱)، افزایش ۶۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفره افرادی که در جهان از ناامنی غذایی رنج میبردند، مجموع افراد درگیر با معضل گرسنگی را به ۲۶۷ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر رساند که این رقم، ۴۰ درصد از جمعیت آمریکای لاتین را نشان میدهد.
«ماریو لوبتکین» نماینده منطقهای فائو خاطرنشان کرد: وابستگی زیاد کشورها به واردات کود و تغییرات قیمت مواد غذایی تأثیر منفی و اجتنابناپذیری بر معیشت و دسترسی به رژیم غذایی سالم، به ویژه جمعیت روستایی دارد.
«لولا کاسترو» رئیس منطقه ای برنامه جهانی غذا نیز تاکید کرد در سناریویی که «فقرِ چندبعدی، به طور فزاینده ای با ناامنی غذایی و تغذیه ای مرتبط میشود، سیستمهای حمایت اجتماعی، از جمله وعدههای غذایی مدرسه، نقش اساسی در کاهش آسیبپذیری مردم ایفا میکنند».
«صندوق کودکان سازمان ملل متحد» نیز به تازگی هشدار داد، ۱۶.۵ میلیون کودک و نوجوان در آمریکای لاتین و کارائیب در سال ۲۰۲۳ میلادی به کمکهای بشردوستانه نیاز خواهند داشت و تضمین این حمایت به جمعآوری کمک ۷۲۳ میلیون دلاری نیاز دارد.