تهران - ایرنا - دولت ریشی سوناک نخست وزیر تازه انگلیس قصد دارد در راستای خط مشی دولت پیشین، قانون جرم کیفری شناخته شدن آزار جنسی در اماکن همگانی را با مجازات ۲ سال زندان در پارلمان به تصویب برساند.

به گزارش روز جمعه ایرنا از تارنمای دیلی میل لندن؛ سوئلا بریومن وزیر کشور با تاکید بر لزوم احساس امنیت همه زنان در جامعه، حمایت خود را لایحه جرم کیفری دانستن این رفتار اعلان کرد که برای نخستین بار توسط گرک کلارک سلف او، مطرح شد.

با اینکه اذیت و آزار جنسی در ملاء عام در انگلیس تا پیش از این غیرقانونی بوده، اما جرم به شمار نمی رفته و مجازاتی در پی نداشته است.

دولت انگلیس قصد دارد با شفاف‌سازی این قانون برای شهروندان و پلیس، زنان را به اعلان تجربیاتشان در این باره ترغیب و بر خشونت این جرم، تاکید کند.

به گزارش روز جمعه ۲۰ آبان ماه ایرنا، یک نماینده پارلمان انگلیس از وجود شبکه مافیای فساد اخلاقی در نهاد قانون‌گذار این کشور خبر داد که در آن نام ۴۰ سیاستمدار انگلیسی که با قلدری و سوء رفتار جنسی شناخته می‌شوند، ثبت شده است.

«شارلوت نیکولز» از حزب کارگر انگلیس با بیان اینکه در این فهرست نام دو وزیر پیشین دولت به‌چشم می‌خورد گفت؛ همکارانش به او هشدار داده شده‌اند که هرگز از این افراد نوشیدنی نپذیرند یا با آن‌ها خلوت نکند.

این درحالی است که چهار سال پیش انتشار چندین گزارش درباره فساد اخلاقی در پارلمان انگلیس به سوژه داغ رسانه‌ها تبدیل شد. بر اساس تحقیقات صورت گرفته، فساد اخلاقی و آزار جنسی در میان نمایندگان این کشور به لطف سکوت مقام‌های ارشد این نهاد سیاسی به امری رایج بدل شده است.

این تحقیقات حاکی است که براثر رواج فرهنگ سکوت و چاپلوسی در پارلمان، آزار و اذیت جنسی همچنان ادامه دارد و به عنوان یک معضل پنهان باقی مانده است.

در این گزارش که بخش‌هایی از آن در مطبوعات انگلیس منعکس ‌شد، آمده است که بیش از نیمی از کارکنان پارلمان شاهد و یا مورد سوءاستفاده رفتارهای غیراخلاقی نمایندگان مجلس قرار گرفته‌اند. یک‌ پنجم زیردستان نمایندگان مجالس اعیان و عوام قربانی آزار جنسی شده اند و این در حالی است که ۷۵ درصد آن‌ها، از ترس از دست‌ دادن شغل تاکنون سخنی به میان نیاورده‌اند.

انتشار این گزارش سبب شد تا چندین تن از اعضای دولت از جمله «مایکل فالون» وزیر پیشین دفاع و «دامیان گرین» معاون نخست‌وزیر پیشین انگلیس به دلیل رابطه غیر اخلاقی با زنان جوان از سمت خود استعفا دهند.

البته فساد اخلاقی محدود به پارلمان انگلیس نیست و گزارش‌های متعددی درباره رفتارهای غیراخلاقی در سایر بخش‌های حکومتی منتشر شده است. چندی پیش گزارشی تکان دهنده درباره عمق فساد اخلاقی در کلیسای انگلیس منتشر و باعث شد تا اسقف اعظم انگلیس عذرخواهی و ابراز شرمندگی کند.

در گزارشی که روز شنبه پنجم آذر ماه درباره آنچه رواج «فرهنگ خطرناک کاری» در سازمان آتش‌نشانی انگلیس نامیده شد، منتشر گردید، به مواردی چون تماشای فیلم‌های مستهجن، ادرار در داخل کلاه‌های ایمنی کارکنان و اهانت به کارمندان زن اشاره کرده و نتیجه گرفته است که این سازمان دچار معضل نژادپرستی و زن‌ستیزی سازمان‌یافته است.

در بخش‌هایی از این گزارش آمده است که چگونه کارکنان مرد، زنان آتش‌نشان را با القاب غیراخلاقی مورد خطاب و یا آزار جنسی قرار می‌دهند. این گزارش روایت‌های تکان‌ دهنده‌ای از فرهنگ گردهمایی مردان برای تماشای صحنه‌های مستهجن، ادرار روی لباس زنان و پیشنهادهای غیراخلاقی از سوی مردان ارائه کرده است.


https://www.dailymail.co.uk/wires/pa/article-11520469/Public-sexual-harassment-sentences-rise-maximum-two-years.html